Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko čeka, dočeka

Napokon: novi album Franza Ferdinanda izlazi u kolovozu

naslovna 090712
17.05.2013.
u 10:17

Zna se redoslijed pjesama, izabran je i omot pa i datum objave - "Right Thoughts, Right Words, Right Action" stiže 26. kolovoza

Dugoočekivani četvrti album Franza Ferdinarda napokon je gotov. Zna se redoslijed pjesama, izabran je i omot, određen je i datum izlaska - "Right Thoughts, Right Words, Right Action" na tržište izlazi 26. kolovoza.

Franz Ferdinand je na novom albumu započeo raditi još u veljači 2010. Alex Kapranos i članovi benda ovaj su put pokušali izbjeći pažnji medija pa su odlučili raditi u tišini. Nakon više od dvije godine šutnje, u svibnju prošle godine nove pjesme isprobavane su na ljetnim festivalima u Londonu, Barceloni, Montrealu i San Franciscu, ali i na zagrebačkom Jarunu u sklopu INmusic festivala. Publika je tako uživo mogla čuti "Right Action", "Treason! Animals", "Brief Encounters" i "Fresh Strawberries".

Repertoar se s vremenom širio i u njega su ubačene i obrada "Can't Stop Feeling" u kombinaciji s "I Feel Love" Donne Summer. Na albumu "Right Thoughts, Right Words, Right Action" ima ukupno deset pjesama, a bit će objavljen kao CD, u limitiranom deluxe izdanju na dvostrukom CD-u  te dakako na vinilu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije