Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male tajne

Naomi otkrila da vitku liniju održava javorovim sirupom

naomi
Pixsell
06.05.2010.
u 22:24

Crna Pantera otkrila je kod Oprah da je dijetalna kombinacija javorova sirupa, crvene paprike, limunova soka i vode najzaslužnija za njezin izgled.

Naomi Campbell ostala je posljednji supermodel iz devedesetih koji još vlada modnim pistama. Crna Pantera otkrila je kod Oprah da je dijetalna kombinacija javorova sirupa, crvene paprike, limunova soka i vode najzaslužnija za njezin izgled.

Priznala je da uz podršku zaručnika barem triput godišnje bude na “javorovoj” dijeti, najduže je izdržala 18 dana u komadu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije