Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Indiji

Naomi Campbell svog je zaručnika iznenadila skupom zabavom

naomi
Pixsell
07.11.2012.
u 20:13

Uzvanike iz cijeloga svijeta za tri milijuna kuna zabavljala je Diana Ross. Nakon zabave 200 gostiju spavalo je u Umaid Bhawan Palace hotelu, u kojem je za svakog Naomi izdvojila 12.000 kuna. Sve da se 50. rođendan njezinog dečka pamti

Naomi Campbell tematskom je večeri u stilu Jamesa Bonda u palači Mehrangarh Fort u Jodhpuru počastila dečka, milijardera Vladimira Doronina za njegov 50. rođendan.

Uzvanike koji su doletjeli iz cijeloga svijeta za tri milijuna kuna honorara zabavljala je pjevačica Diana Ross. Nakon što je zabava završila, 200 gostiju spavalo je u Umaid Bhawan Palace hotelu, u kojem je za svakog uzvanika Naomi izdvojila 12.000 kuna.

Poznati gosti, među kojima je bila i Kate Moss, nakon proslave obišli su grad i znamenitosti, a nakon toga privatnim su avionima odletjeli svatko u svom smjeru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije