Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gola istina

Naomi Campbell razodjenula se u najnovijem izdanju GQ-a

Naomi Campbell
GQ
01.02.2011.
u 15:12

Čitatelje je zagolicala i obnaženim fotografijama te onima na kojima pozira odjevena samo u bijelu, pamučnu majicu

"Ja ne čitam novine, ja ih prodajem", kazala je još davno Naomi Campbell, manekenka koja i nakon 25 godina karijere uspijeva na sebe privući pozornost cijeloga svijeta. Tako je bilo i ovoga puta s najavom najnovijeg izdanja britanskog GQ-a.

Veljaču će u njihovoj redakciji obilježiti Naomi – i slikama i intervjuom Gola istina koji je dala novinaru Tonyju Parsonsu. U njemu će Crna Pantera otvoreno progovoriti o krvavim dijamantima, životnim lekcijama i ovisnostima s kojima se borila do svoje 40. godine.

Čitatelje je zagolicala i obnaženim fotografijama te onima na kojima pozira odjevena samo u bijelu, pamučnu majicu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije