Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikodušna

Naomi Campbell konobarici dala napojnicu od 43 tisuće kuna

naomi
AFP
25.01.2011.
u 16:02

Naomi je tulumarila s Cameron Diaz u noćnom klubu u Londonu. Cure su cijelu noć plesale i pile votku i šampanjac, a na kraju večeri supermodel je bogato nagradio konobaricu

Neukrotiva crna pantera Naomi Campbell primirila je svoje razulareno ponašanje u posljednje vrijeme. Čak je postala i velikodušna u što su se uvjerili svi posjetitelji noćnog kluba Whisky Mist u Londonu gdje je tulumarila s Cameron Diaz. Bivši supermodel je konobarici koja je posluživala nju i Cameron ostavio napojnicu od 43 tisuće kuna!

Prijateljice su cijelu noć plesale i pile votku i šampanjac, a kada su oko pola četiri ujutro odlazile iz kluba Naomi je bez imalo razmišljanja ostavila konobarici pozamašnu svotu i totalno je zbunila svojom gestom. Je li ovu gestu potaknuo alkohol ili joj novi dečko milijunaš Vladimir Donorin financira izlaske nije poznato jer 40-godišnja ljepotica nije komentirala zašto je odlučila nagraditi konobaricu.

Vladimir i Naomi posljednjih se mjeseci intenzivno druže s Diaz i njenim dečkom Alexom Rodriguezom.

Ključne riječi

Komentara 5

ES
EStreljnikov
20:01 25.01.2011.

ja bi od naomi tražio nešto drugo za napojnicu ;-)

Avatar stravaxx
stravaxx
16:18 25.01.2011.

mislim da je nedavno bila kod barišića... nebih prejudicirao ali neka institucije rade svoje.... zna se...

KI
kitikat
17:24 25.01.2011.

nije lose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije