Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrile ih fotografije

Nakon više od 20 godina Madonna i Sean Penn obnovili svoju ljubav?

madonna sean penn
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
11.01.2016.
u 14:48

– Želim ti reći da te volim. Od prvog trenutka kad sam te ugledala. Još uvijek te jednako volim – poručila je Madonna svom bivšem suprugu, a njene riječi mnogi su protumačili kao potvrdu njihove veze

Madonna i njen bivši suprug Sean Penn navodno su ponovo zajedno. Glasine o njihovoj obnovljenoj romansi kruže već neko vrijeme, a pjevačica i glumac svojim postupcima glasine još više potvrđuju.

Naime, kraljica popa prekjučer je stigla na večeru za pomoć Haitiju kako bi pružila podršku humanitarnoj organizaciji svog bivšeg supruga. 

Odlično raspoloženi Madonna i Sean pozirali su zajedno s Madonninim sinom Davidom Bandom i kćeri Mercy James.

Prije zadivljujuće izvedbe ''La vie en Rose'' Madonna je nekoliko dirljivih riječi uputila Seanu:

– Način na koji je promijenio Haiti u posljednjih šesti i pol godina je nevjerojatan. Toliko sam ponosna na tebe, ponosna što te poznajem. Stoga želim ti reći da te volim. Od prvog trenutka kad sam te ugledala. Još uvijek te jednako volim – poručila mu je Madonna. Mnogi okupljeni njezine riječi shvatili su kao potvrdu njihove ljubavi. 

>>Madonnin koncert zabranjen za maloljetne

>>Guy Ritchie želi Madonni oduzeti skrbništvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije