Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijep početak 2019.

Nakon tolikih zlatnih medalja Janica će dobiti i Oskara i to možda baš na svoj 37. rođendan

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
31.12.2018.
u 12:00

U novoj 2019. najveća hrvatska sportašica svih vremena postat će majka, i to možda baš na svoj 37. rođendan koji slavi 5. siječnja

Od Ante Kostelića, najtrofejnijeg olimpijskog trenera kojeg smo dosad imali, ovih smo dana čuli jedan vic koji ga je oraspoložio.

A on se odnosi upravo na Antinu kćer Janicu Kostelić, četverostruku olimpijsku pobjednicu i peterostruku svjetsku prvakinju, najveću sportašicu koju smo dosad imali.

– Kaže vic ovako: “Nakon toliko osvojenih zlatnih olimpijskih medalja, Janica će sada dobiti i Oskara”. Zar to nije dobar vic, a nije zlonamjeran. Tko se toga sjetio, svaka mu čast.

Dakako, nije to onaj Oscar koji se dodjeljuje za postignuća u filmskoj industriji krajem veljače u Hollywoodu, a nije ni neki sportski Oscar poput onog Laureusova koji je u izboru za najbolju sportašicu svijeta osvojila prije 12 godina. Riječ je, zapravo, o dječačiću Oskaru kojeg bi Janica početkom 2019. trebala donijeti na svijet.

S obzirom na to da joj se termin jako približio, taj sretni trenutak mogao bi se dogoditi 5. siječnja, baš na Janičin 37. rođendan, a takva podudarnost bila bi uistinu raritetna, rekli bismo i štosna. Prijašnjih godina, nakon što je prestala skijati, Janica je svoj rođendan slavila u ambijentu sljemenske Snježne kraljice, utrke Svjetskog kupa koja se tradicionalno održava početkom godine i čija je ona bila promotorica.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Da je trudna, Janica je objavila krajem listopada, a na rodiljski dopust otišla je u studenome i moguće je da je na radnom mjestu državne tajnice za sport neće biti sljedećih godinu dana. No, poznajući Janicu, prođe li sve u redu, u ured bi se mogla vratiti puno ranije, a do tada će njezine dužnosti obnašati njezin zamjenik dr. sc. Krešimir Šamija.

Inače, oni koji s Janicom rade ističu da je sjajna šefica i da na poslu ne izigrava zvijezdu. Štoviše, dolazila je na posao redovito, baš kao i oni, javnosti nepoznati državni službenici u njezinu uredu. U kući Kostelićevih u Gračanima s nestrpljenjem se iščekuje sretna vijest, a njezin stariji brat Ivica svojedobno nam je rekao:

– Radujemo se novom članu obitelji, a mene posebno raduje što će se moji sinovi imati s kime igrati. A jedan od naših najvećih sportaša svih vremena, u braku s lijepom Islanđankom Elin, ima četverogodišnjeg Ivana i dvoipolgodišnjeg Leona. A mali Kostelići vrlo su živahni dječačići za koje je Janica beskrajno vezana što je, zacijelo, pojačalo njezine majčinske porive.

Uostalom, još dok joj se trudnoća nije dogodila, Janica Kostelić u jednom je intervjuu za magazin Story kazala da je smisao života imati djecu.

Pogledajte koji parovi su se zaljubili, a koji vjenčali u 2018. godini

Komentara 4

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:06 31.12.2018.

Sretno Janice, sniježna kraljice!

DU
Deleted user
12:42 31.12.2018.

Bogu dragom hvala, nek joj je zdrav i živ... ali- I U MOJU OBITELJ tih dana stiže mali pišonja :D ...... već se hladi rakijica i JD

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:12 31.12.2018.

Eh da nam je još Janica iz najboljih dana za kraj godine mnoga srca naprosto ne bi izdržala ! 🤣🎿

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije