Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon

Nakon sedam godina veze Brad i Angelina se zaručili

'Brad Pitt and Angelina Jolie arriving at the 84th Annual Academy Awards, held at the Kodak Theatre in Los Angeles, CA, USA on February 26, 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
'Lionel HahnPress Association/Pix'
13.04.2012.
u 23:58

Prsten je na Angelini prvi put primjećen prije dva dana tijekom posjeta muzeju u Los Angelesu.

Brad je Angelini nakon sedam godina veze poklonio zaručnički prsten, potvrdio je to Robert Procom koji je zajedno s Pittom dizajnirao prsten, piše JustJarred.

- Brad je imao konkretnu viziju kako bi prsten trebao izgledati. Želio je da svaki aspekt bude pravilan tako da sam morao naći dijamant vrhunske kvalitete i izrezati ga na točnu veličinu kako bi odgovarao Angelininoj ruci - piše u izjavi dizajnera.  Prsten je na Angelini prvi put primjećen prije dva dana tijekom posjeta muzeju u Los Angelesu.

Ranije ove godine su Brad i Angelina najavili kako je moguće da će se vjenčati.

Komentara 2

MA
malicki
08:42 14.04.2012.

tekst ima cijelih 5 (pet) rečenica, i onda je jedna on njih ovakva \"Želio je da svaki aspekt bude pravilan tako da je dizajner morao dijamant vrhunske kvalitete - piše u izjavi dizajnera.\"

DU
Deleted user
18:17 14.04.2012.

Anđo, zar i ti?!? Ja ću se fakat rasplakati........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije