Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne stoji ti'

Nakon prekida zaruka, glumac izgleda neprepoznatljivo, a fanovi su zabrinuti

69. Berlinale - "MID90s"
Foto: Jens Kalaene/DPA/PIXSELL
1/16
15.10.2020.
u 20:23

Lice glumca Jonaha Hilla nerijetko viđamo u komedijama, a mnogi ga ovih dana ne prepoznaju.

Američki glumac, producent i komičar Jonah Hill raskinuo je zaruke s djevojkom Giannom Santos samo godinu dana nakon što su se zaručili. Izvori za strane medije tvrde kako ja par ostao u dobrim odnosima te će se dalje družiti kao prijatelji. Mnogima je ova vijest bila šok jer su prije zaruka bili tek godinu dana u vezi, a o tome se počelo šuškati tek kada su paparazzi ulovili Giannu s prstenom na ruci.

Foto: profimedia

Glumac neradno govori o privatnom životu i taji sve o tome, pa ne čudi da nije potvrdio prekid. Prvi put u javnosti je s Giannom viđen u kolovozu 2018. u New Yorku, a mjesec dana prije objavljenih fotografija s prstenom na njezinoj ruci kupio je veliku kuću od skoro sedam milijuna dolara.

Jonah je najpoznatiji po ulogama u filmu "Vuk s Wall Streeta" i "Igra pobjednika" za koje je dobio i nominacije za Oscara. Gianna je 2011. diplomirala na Sveučilištu Fordham te radi za jednu beauty tvrtku kao voditeljica marketinškog tima.

Zbog posljednje slike koju je objavio na Instagramu, mnogi fanovi su zabrinuti i poručuju mu da izgleda kao beskućnik.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Taj stil beskućnika ti ne pristaje, prijatelju! - poručio je pratitelj s kojim su se mnogi složili.

Jonah Hill dobio je drugu nominaciju za Oscara zahvaljujući ulozi u filmu "Vuk s Wall Streeta", koju je toliko očajnički htio da je pristao glumiti za samo 60 tisuća dolara. Jonah, koji u Scorseseovu filmu glumi Donnieja Azoffa, priznao je u radijskom showu Howarda Sterna da je sedam mjeseci snimao za "siću".

No čini se da mu se to ipak isplatilo jer uz nominaciju za Oscara za sporednu mušku ulogu, 30-godišnji glumac bio nominiran i za Zlatni Globus, dok je film samo u SAD-u zaradio više od 90 milijuna dolara.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Warded
Warded
20:37 15.10.2020.

Heh, i to će nesumnjivo završiti u jednoj od komedija Jamesa Franca i Setha Rogena 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije