Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Nakon odlaska Dunje Mazzocco Drvar na RTL stiže jedno već poznato lice

„Kolege Dorian Ribarić, Željka Pogačić i ja dugogodišnji smo prijatelji tako da su prelazak u novi tim i pripreme na novo radno okruženje bilo znatno jednostavnije“, kaže Damjana.
15. rujna 2020. u 12:52 2 komentara 11218 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/2

Damjana Ćurkov od danas se priključuje meteorološkom timu RTL-a, a gledatelji će je u emisiji „RTL Vrijeme“ moći pratiti već u četvrtak u 20 sati.

„Svaka promjena na početku je izazovna, ali ja izazove volim tako da vjerujem da će ovo biti pozitivna promjena. Nadam se da ću opravdati dano povjerenje te gledateljima svakodnevno pomagati svojim izvještajima o vremenu“, kaže 30-godišnja Kaštelanka koja je do sada vremensku prognozu vodila u sklopu Dnevnika Nove TV.

Damjana  je diplomirala na Geofizičkom odsjeku PMF-a u Zagrebu, smjer Meteorologija i fizička oceanografija, a još je od osnovne škole gajila ljubav prema fizici i matematici pa je meteorologija bila idealan spoj onog što želi raditi.

 | Autor : RTL Foto: RTL

„Meteorologija je primijenjena znanost i to prilično izazovna s obzirom na to da priroda igra glavnu ulogu, a na nama meteorolozima jest, uz korištenje svih dostupnih materijala i alata, da najbolje moguće procijenimo kakav nas razvoj situacije čeka“, kaže Damjana te ističe da ju je cijeli RTL-ov tim dočekao s veseljem.

„Kolege Dorian Ribarić, Željka Pogačić i ja dugogodišnji smo prijatelji tako da su prelazak u novi tim i pripreme na novo radno okruženje bilo znatno jednostavnije“, kaže Damjana.

„RTL Vrijeme“ na programu je svaki dan u 20 sati, u sklopu središnje informativne emisije „RTL Danas“.

In-hye Oh NOVA TRAGEDIJA Glumica preminula u bolnici nakon što je pronađena bez svijesti u svom stanu Lucija Lugomer progovorila je Lucija Lugomer otvoreno: 'Bila sam na dva sprovoda u tjedan i pol dana, a jedan član obitelji je jako loše' nisu očekivali Doris i Boris zajedno u RTL-ovu showu! Bivši supružnici iznenadili mnoge: Mislila sam da mi se priviđa

 

RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima