Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s 26 godina mlađom

Nakon goleme tuge opet sreća! Slavni glumac (62) pohvalio se šestim djetetom: 'Ovo je moj život'

Foto: Pixsell, Instagram
1/8
02.03.2021.
u 08:53

Sretna vijest uslijedila je pet mjeseci nakon što je otkriveno da je Hilaria rodila još jednog sina te dvije godine nakon što je instruktorica joge u samo šest mjeseci imala dva spontana pobačaja.

Obitelj glumca Aleca Baldwina (62) bogatija je za još jednog člana. Samo šest mjeseci nakon što je njegova supruga rodila peto dijete, njegova 26 godina mlađa supruga Hilaria otkrila je da su dobili još jedno dijete. Prinovom u obitelji pohvalila se na Instagramu uz fotografiju uz koju je napisala samo brojku sedam i stavila emotikon srca. Istu fotografiju podijelio je i sam Alec uz opis "Moj život".

Foto: reuters

Sretna vijest uslijedila je pet mjeseci nakon što je otkriveno da je Hilaria rodila još jednog sina te dvije godine nakon što je instruktorica joge u samo šest mjeseci imala dva spontana pobačaja. Proširenje njihove obitelji za People je potvrdio i izvor blizak Baldwinima, a je li dječak posvojen ili ga je na svijet donijela nadomjesna majka, za sada nije poznato. 

Inače, Alec i Hilaria vjenčali su se 2012. godine nakon što je glumac gotovo deset godina proveo sam nakon razvoda od svoje prve supruge glumice Kim Basinger. Pomislio je da nikada više neće naći ljubav, ali to se promijenilo kad je sreo Hilariju u ljeto 2011. godine. Navodno je, kako su tada pisali strani mediji, glumac uočio instruktoricu joge te joj prišao rekavši: „Mislim da se znamo", a potom joj je uručio svoju posjetnicu i nekoliko dana kasnije njegova buduća supruga pozvala ga je na prvi spoj. Prvi put su se zajedno pojavili i potvrdili vezu na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Tony, a već idućeg travnja Alec je kleknuo pred Hilariju te je u lipnju odveo pred oltar kako bi postala gospođa Baldwin.

Hilaria Baldwin Denies Faking Spanish Heritage File photo dated May 20, 2013 of Alec Baldwin and Hilaria Thomas arriving for the Blood Ties screening held at the Palais Des Festivals as part of the 66th Cannes Film Festival in Cannes, France. Hilaria Baldwin has responded to claims she misled the public about her Spanish heritage. Ms Baldwin, a popular yoga instructor, has been accused on social media of faking her Spanish accent. In a seven-minute video on Instagram, Ms Baldwin said she was born in Boston but was partly raised in Spain. However, her management's biography of her states that she was born on the Spanish island of Mallorca. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM Briquet-Hahn-Marechal/ABACA /PIXSELL
Foto: Briquet-Hahn-Marechal/ABACA/PIXSELL

Vjenčanje se održalo u katedrali svetog Patrika u New Yorku, a od slavnih uzvanika na svečanosti su se našli Tina Fey, Woody Allen i Lorne Michaels. Nedugo nakon vjenčanja par je dobio prvo dijete, kći Carmen Gabrielu, a 2015. rodio im se sin Rafael Thomas. Želja za velikom obitelji nije splasnula pa su tako 2016. dobili još jednog sina, Leonarda Angela Charlesa, a 2018. stigao je i Romeo Alejandro David, u rujnu 2020. godine i sin Eduardo.

Komentara 4

ZA
zagabria5
10:30 02.03.2021.

U tim godinama imati ovako malu djecu nije pošteno prema toj djeci. Djeca trebaju tatu a ne starca

Avatar IvanR
IvanR
10:39 02.03.2021.

Hoćemo znati kad je 2 prsta otvorena? Kakve novine

DJ
djek
10:17 02.03.2021.

Ovaj ima dobrog susda samo mu stanca decu ,a on se veseli,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije