Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

Nakon Elizabeth Taylor, i Angelina Jolie glumit će kraljicu Kleopatru

angelina
Pixsell
14.06.2010.
u 12:47

– Već vidim potencijalnog Oscara! Fizički ona je savršen odabir i transformacija će biti minimalna – zadovoljno je izjavila Stacy Schiff, autorica knjige “Kraljica Nila, Kleopatra: Život”.

Mudrost, ljepota, odlučnost i ambiciznost krasile su Kleopatru, vladaricu Egipta, i zato ne iznenađuje što su se tijekom filmske povijesti glumice otimale za tu ulogu. U biografskom filmu o lukavoj vladarici, koji se snima prema novoj knjizi američke književnice Stacy Schiff “Kraljica Nila, Kleopatra: Život”, uloga Kleopatre pripala je lijepoj Angelini Jolie. Otkupljujući prava na knjigu, producent Scott Rudin na umu je imao samo seksepilnu Angelinu ,a taj odabir svidio se i autorici knjige.

– Već vidim potencijalnog Oscara! Fizički ona je savršen odabir i transformacija će biti minimalna – zadovoljno je izjavila Stacy Schiff. Angie sigurno neće izbjeći usporedbe s Elizabeth Taylor koja je snimajući Kleopatru davne 1963. doživjela fatalni susret s Richardom Burtonom koji je glumio Marka Antonija. Oboje su tad bili u braku, što ih nije spriječilo da ljubuju, i čim su se razveli, stupili su u brak koji je potrajao deset godina. Jedno bez drugog izdržali su samo dvije godine i nakon toga opet otišli pred oltar te nastavili buran odnos o kojem svjedoče i Burtonova pisma legendarnoj glumici koje je ona odlučila sad podijeliti s javnošću.

Tko će biti Angelinin Marko još nije poznato, no tko god da bude, njezin dragi Brad Pitt morat će je držati na kratkoj uzici ako ovaj film bude pratila ista karma kao u slučaju Burtona i Taylor. Jolie je s Pittom, s kojim danas ima šestero djece, počela mutiti dok je on bio u braku s Jennifer Aniston, što je razlog više da Brad bude na oprezu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije