Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

'Najljepši dan' Nine Kraljić – 'Ovu pjesmu smatram svojom osobnom pozitivnom mantrom!'

Animirani spot kratka je priča osobnog razvoja pojedinca, priča o stvaranju nečije osobne slobode, o zaboravljanju prošlosti i oslobađanju od nje, jer kako kaže redateljica Mare Milin, ona nam podmeće velike i male zapreke u hodu prema naprijed.
14. listopada 2018. u 12:30 1 komentara 395 prikaza
Nina Kraljić
Foto: Mare Milin
Pogledajte galeriju 1/3

Nakon posljednje autorske pjesme 'Lay you down', Nina Kraljić krenula je u neke nove suradnje, a najnoviji je singl 'Najljepši dan' nastao u suradnji s frontmenom grupe Pavel, Aljošom Šerićem i producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem.

Premijera Nina Kraljić ima novu pjesmu 'Lay You Down' inspiriranu intimnim iskustvom

„Kad mi je Aljoša poslao tekst, bila sam šokirana koliko je 'slučajno', ako čovjek vjeruje u slučajnosti, pogodio moje trenutno stanje. Tada sam bila u Osijeku, osjećala ogromnu želju za ostavljanjem prošlosti iza sebe i za daljnjim životnim rastom. Nisam više željela osjećati tugu ili bilo što negativno već naučiti, prihvatiti i krenuti dalje. Pjevajući pjesmu s tekstom 'Nema što ne mogu sama' i 'čeka me još najljepši dan', stvarala sam sama sebi terapijski učinak. Što sam si više ponavljala te riječi, to su one više ulazile i na kraju postale moja stvarnost. Zato ovu pjesmu smatram svojom osobnom pozitivnom mantrom i želja mi je da u ljudima potakne osjećaj slobode, prihvaćanja samog sebe kao zasebnog univerzuma s bezgraničnim mogućnostima i da vam takozvana loša iskustva budu samo još jedna stepenica prema boljem i jačem sebi.“ – Nina Kraljić

Premijera Nina Kraljić predstavlja singl "Negdje" zbog kojeg je naučila tango i zapjevala na hebrejskom

Animirani spot kratka je priča osobnog razvoja pojedinca, priča o stvaranju nečije osobne slobode, o zaboravljanju prošlosti i oslobađanju od nje, jer kako kaže redateljica Mare Milin, ona nam podmeće velike i male zapreke u hodu prema naprijed. Kao simbol svega što predstavlja tu slobodu, odabrali smo stablo koje izrasta iz malog sjemena, širi se u visinu i 360 stupnjeva oko debla, nije ga briga za prošlost, ono raste bez obzira. Nina simbolično na leđima ima veliku personaliziranu tetovažu stabla koje se savršeno uklopilo u ovu priču ispričanu, između ostalog, i bojama koje imaju svoje dublje značenje.

Crna boja samo je početak, a dolazi do nagle promjene u druge boje kada kreće rast i razvoj osobe. Zajedno sa stihom 'obrisala sam nanovo ploču' dolazi do nagle promjene. Od svjetlozelene, pa dramatičnije šumske zelene popraćene s puno više pokreta i dinamike, zatim preko plave do ljubičaste kao krajnjeg cilja. Kako kaže Nina, spiritualnost za nju ima posebnu važnost, a povezuje je s umjetnošću.

Nina Kraljić Debitantski album Nina Kraljić: Album sam nazvala "Samo" jer je ta riječ istovremeno jednostavna i ponizna

„Opis čakri kroz boje kaže da je zelena boja srca, plava se odnosi na boju grla u pjevanju i izražavanju, a ljubičasta je boja spiritualnog izdizanja, takozvano treće oko. Glazba, boje i priroda moj su najbolji mehanizam za iscjeljenje, a te sam tri ljubavi spojila u ovoj motivacijskoj priči. Želim se zahvaliti svima koji su bili dio ovog predivnog projekta i nadam se da ćete slušajući ovo imati 'Najljepši dan'!“

Digitalna komora
JESTE LI ISPROBALI
HGK: Naša Digitalna komora sada nudi sve bitne informacije za pokretanje poslovanja
  • Obodin:

    Svakog dana u svakom pogledu sve više zatupljujem čitajući Večernji...