Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGENJ

'Nadamo se kako će naš uspjeh potaknuti i druge bendove da pjevaju na kajkavskom'

Ogenj
Foto: Vecernji.hr
1/3
04.04.2019.
u 22:09

Koprivnička grupa Ogenj večeras je u našem studiju pokazala zašto su svi traženiji na koncertnim nastupima širom zemlje. Njihov debitantski album "Domaj" donio im je Porin za najbolji etno bend i za najboljeg novog izvođača.

Jedna od najugodnijih iznenađenja s ovogodišnje dodjele Porina, koprivnička grupa Ogenj večeras je u našem studiju pokazala zašto su svi traženiji na koncertnim nastupima širom zemlje. Njihov debitantski album "Domaj" donio im je Porin za najbolji etno bend i za najboljeg novog izvođača. 

- Pjesme govore o situacijama iz svakodnevnog života, a pjevamo na kajkavskom u kojem ima međimurskih i podravskih riječi. Nadamo se kako će nas uspjeh doprinjeti da i drugi bendovi počnu pjevati na kajkavskom - kazao nam je Tomislav Mihac Kovačic, koji je prije Ogenja svirao u grupi Božje ovčice. 

- Punkerima je smetalo jer smo vjernici, a vjernicima jer smo punkeri. Neki su nam i pisali prijeteće poruke, a danas nas "žicaju" za karte Ogenja - kazao nam je Tomislav. Što su nam još rekli dečki, pogledajte u videu: 

 

Ključne riječi

Komentara 4

BB
branimir.bauer.9
23:03 04.04.2019.

Bravo dečki ! Ostanite svoji bez obzira na eventualne kritike.

SP
spremni0
22:29 04.04.2019.

Ovi su oćajno dosadni, nešto kao ibrica jusić

ČS
Čuvaj se senjske ruke
00:03 05.04.2019.

kak došli tak budu i otišli. slušali smo to, al se ne da slušati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije