Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje slavnih

Pogledajte tko je sve došao na spektakularno vjenčanje u Dubrovniku

Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/69
06.06.2014.
u 23:45

Nakon svadbe u Dubrovniku, svatovi se sele na Lokrum

Vjenčanje 38-godišnje bogatašice Fabiole Beracase i 42-godišnjeg bankara Jasona Beckmana danas (petak) je okupiralo Dubrovnik. Vreva je nastala odmah ujutro, a iako se činilo da će vjenčanje proći pod velom tajne zbog strogog osiguranja, to se nije dogodilo. Štoviše, ni Fabiola ni Jason nisu pokazivali znakove negodovanja na bliceve fotoaparata. Par koji ima petogodišnjeg sina Juliena bračne zavjete izmijenio je u palači Sponza koja je bila ukrašena bijelim ružama i božurima, a svati su do nje došli preko Straduna. Fabiola je prije obreda pozirala za američko izdanje Voguea, a poslije su oboje pozirali ispred palače gdje ih je dočekao nastup Linđa. Mladenki su u pomoć pri nošenju vela priskočile male djeveruše odjevene u konavosku nošnju.

Nakon svečane ceremonije svati su se zaputili prema Kneževu dvoru gdje je organiziran ručak. Iako su se kao gosti spominjali Angelina Jolie i Leonardo DiCaprio, nitko od poznatih hollywoodskih zvijezda jučer u gradu nije primijećen. No, u četvrtak su u Dubrovnik stigli Kate Hudson i njen partner Matthew Bellamy da bi pozdravili prijatelje Fabiolu i Jasona i ispričali se što zbog obveza neće moći biti na njihovu višednevnom slavlju.

Kate i Matthew ručali su u restoranu Nautica u kojem su uživali u kremastoj juhi od škampa, ribljoj juhi, zubacu s povrćem te rožati i torti od skorupa, dok su za piće odabrali Dubrovačku malvaziju. Osoblje restorana kaže da su bili jako fini, nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva, osim što su molili za privatnost, a navodno su bili i široke ruke pri plaćanju računa. Paru su se u jednom trenutku pridružili Fabiola i Jason, ali nisu se dugo zadržali. Kate je s partnerom već u četvrtak navečer napustila Dubrovnik, dok su se mladenci zaputili u jedan noćni klub gdje je svadbeno slavlje i počelo, a trajat će cijeli vikend.

>>Milijunašica u društvu prijatelja prošetala Dubrovnikom uoči svadbe

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Komentara 15

KA
kafka
14:12 06.06.2014.

Nemam pojma tko su ti ljudie! Trebam li se zbog toga loše osjećati? Sasvim sam OK s tim. Drago mi je da će ti turisti napraviti reklamu gradu, ugostiti se i platiti svoje troškove i porez državi.

GU
guc
13:44 06.06.2014.

Ma dali kod nas u Hrvata ima nesto pozitivno.Sama negativa po raznoeaznim osnobama.Pa za ime Bozje netko ce ud nasih ubrati nesto love i zaraditi tim vjencanjem.Neka ce deviza ostati u Gradu.I mozda neke stranjske novine nesto napisu i mozdaa koji turista vise dode u Hrvatsku.Cak se i svaki birtijas veseli svadbi u svojoj birtiji,a mi hrackamo po svemu nasemu.O omladino zalosnija si od one negdasnje Titove omladine.

Avatar Topgen
Topgen
15:08 06.06.2014.

DBK je svjetska destinacija. Neka pati kome smeta. Vidim da neki komentatori vise vole Severinu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije