Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u Zagrebu

Na Milku Babović (91) naletio automobil: 'Pala sam i vikala'

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
1/4
14.11.2019.
u 13:00

Iako je zadobila udarac, ne osjeća nikakve posljedice. – Ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada – kazala je Babović.

Umirovljena sportska novinarka i bivša sutkinja u showu ''Ples sa zvijezdama'' Milka Babović doživjela je nezgodu nedaleko od svog zagrebačkog stana. Prije nekoliko dana tijekom šetnje na 91-godišnju Babović naletio je automobil, a sve je srećom prošlo bez ozljeda.

– Nažalost, prije par dana na mene je naletio auto. Išla sam preko ceste, a vozač je vidio mjesto za parkiranje i udario me. Pala sam, ali sam ujedno i strogo zavikala: "Ne smijete tako" – otkrila je Milka za Glas Istre.

Iako je zadobila udarac, ne osjeća nikakve posljedice. – Ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada – dodala je Babović koja je prije novinarske imala izuzetno uspješnu sportsku karijeru.  Bila je jedna od najtalentiranijih atletičarki u bivšoj Jugoslaviji, no profesionalno se ipak odlučila baviti novinarstvom. U poslu je, kaže, znala biti itekako impulzivna.

– Znala sam baciti pisaću mašinu kad bih bila ljutita. To su bila druga vremena, bilo je puno entuzijazma, a onda je slijedilo vrijeme multinacionalnih kompanija kada se sve gledalo, i danas se gleda, kroz novac. Novinari ne smiju ući u to kolo – kazala je bivša HRT-ovka.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Django
Django
14:02 14.11.2019.

Bolje luc nego ritberger. Nadam se da su šljokice ostale čitave.

PR
predator57
13:32 14.11.2019.

Ha ha Milkica izvela jednostruki luc.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
16:21 14.11.2019.

Svako dobro i neka Vas zdravlje posluži g-đo Milka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije