Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SVE VIŠE FANOVA

Mrle pozirao u gaćicama i štiklama pa nasmijao pratitelje pitanjem

Liverpool: Mrle dan nakon ulaska u finale zadovoljno prošetao gradom
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/14
27.05.2023.
u 14:50

Zauzevši zavodljivu pozu Mrle je pratitelje na hrvatskom i engleskom pitao: "Bi li me je*o?" "A tko ne bi", "Bez razmišljanja", "Mrle davim se koji si ti car", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od 24 sata skupila gotovo 8000 lajkova.

Damir Martinović Mrle (61) basist grupe Let 3, na svom Instagram profilu redovito nasmijava ratitelje objavama. Jučer je tako pozirao u sakou i gaćicama, a na nogama je imao crvene štikle. Zauzevši zavodljivu pozu Mrle je pratitelje na hrvatskom i engleskom pitao: "Bi li me je*o?"

"A tko ne bi", "Bez razmišljanja", "Mrle davim se koji si ti car", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od 24 sata skupila gotovo 8000 lajkova. Inače, Mrle je nakon Eurovizije dobio i puno inozemnih pratitelja, pa ih ima više od 28 tisuća. 

Let 3 su i dalje traženi na svim platformama  – nastup iz polufinalne večeri Eurovizije na prvoj poziciji trendinga bio je gotovo dva tjedna, a broji već više od 6 milijuna pregleda. 'Mama ŠČ!’ po sedmi je put zasjela na broj #1 nacionalne top liste HR Top 40, na kojoj se nalazi već 17 tjedana, a među najslušanjima je i na Billboard Top Croatia gdje se trenutno nalazi na 16. poziciji. Na YouTubeu 'Mama ŠČ!' ima  preko 22 milijuna pregleda, na Spotifyu preko 5 milijuna streamova, dok ostali video zapisi broje preko 100 milijuna pregleda. Uz broj jedan na nacionalnoj top listi i najvišu 6. poziciju na Billboard Top Croatia, Let 3 s Mamom ŠČ! našli su se i na top listama Islanda na 37. poziciji i Litve na 24. poziciji.

Osim što su traženi i na digitalnim platformama, Riječani su sve traženiji i uživo - nakon  nastupa u Kinu Šiška u Ljubljani, pripremaju svoj prvi open air koncert i spektakl neviđenih razmjera na zagrebačkoj Šalati, 2.9., za koji su ulaznice već u prodaji putem sustava Eventim.hr. Nakon Zagreba stižu i u beogradski Dom Omladine u petak, 6.10., a ulaznice su u prodaji putem sustava Tickets.rs. U međuvremenu će se teleportirati i na brojne svirke diljem Hrvatske i regije, a sve datume koncerata pronađite na društvenim mrežama benda.

VIDEO: Ovo je kuća u Švicarskoj, gdje je u 83. godini preminula Tina Turner 

Komentara 7

DU
Deleted user
15:27 27.05.2023.

Ja te ne bih,ali ako je moguće da te udarim veseljkom po čelu koji put. To bih.

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
16:49 27.05.2023.

Što ste bili popularni u Hrvatskoj, bili ste...vraćate se na staro

PI
pivodavac
17:00 27.05.2023.

Na šta ovaj liči majko mila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije