Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trofej za trud

Monica Bellucci u rodnoj Italiji nagrađena za doprinos umjetnosti

monica bellucci
pixsell
14.06.2011.
u 21:45

Zadovoljne dobitnike nagrada je razgalila te ih, tvrde, potaknula da još marljivije i predanije rade svoj posao. Pa ćetalijanska glumica krajem ove godine na ekrane iskočiti ponovno, u svojem novom filmu The Whistleblower.

Ljepotica Monica Bellucci i filmaš Oliver Stone briljirali su na talijanskom Taormina filmskom festivalu. Bellucci je osvojila glavnu nagradu za doprinos filmskoj umjetnosti, a dan kasnije istu je dobio i Stone.

S tom tiulom pridružili su se visokom društvu, u čijem su vlasništvu ovi naslovi, a među kojima su Robert De Niro, Catherine Daneuve i Jessica Lange.

Zadovoljne dobitnike nagrada je razgalila te ih, tvrde, potaknula da još marljivije i predanije rade svoj posao. Pa će Monica Bellucci krajem ove godine na ekrane iskočiti ponovno, u svojem novom filmu The Whistleblower.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije