Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretne vijesti

Mole za privatnost! Glumica i deset godina mlađi suprug dobili dijete uz pomoć surogat majke

22.01.2022.
u 22:00

Bivša Miss svijeta, Priyanka Chopra je nedavno govorila o želji da osnuje obitelj, a na primjedbu da će i ona i suprug morati "malo usporiti", rekla je da im je to potpuno u redu.

Indijska glumica Priyanka Chopra (39) objavila je u petak da su ona i njezin suprug Nick Jonas (29) dobili prvo dijete uz pomoć surogat majke.

Par se vjenčao u Indiji u prosincu 2018., priredivši i tradicionalno hinduističko i zapadno vjenčanje.

Objavivši vijest na Instagramu, Chopra i pjevač Jonas  napisali su: "S najvećim veseljem potvrđujemo da smo dobili bebu uz pomoć surogat (majke)".

Zamolili su za privatnost tijekom ovog "posebnog vremena" kako bi se mogli fokusirati na obitelj.

Bivša Miss svijeta, Chopra je nedavno govorila o želji da osnuje obitelj, a na primjedbu da će i ona i suprug morati "malo usporiti", rekla je da im je to potpuno u redu.

Tijekom lockdowna par se uselio u novi dom u Los Angelesu, sa svoja tri psa - Dianoma, Ginom i Pandom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:28 22.01.2022.

E, to je komentar, članak, to je novinarstvo. Mladi učite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije