Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

\'Moja borba s alkoholizmom pomogla mi je u karijeri\'

edie falco
pixsell
13.04.2012.
u 10:50

Zvijezda serije \"Obitelj Soprano\" Edie Falco objasnila je kako joj je njena borba s ovisnošću pomogla u kreiranju lika za koji je dobila mnoge nagrade

Glumica Edie Falco, koju smo imali prilike gledati u odličnom serijalu "Obitelj Soprano", bivša je ovisnica koja je svoju borbu s porocima okrenula u vlastitu korist.

Naime, danas 48-godišnja glumica godinama se borila s alkoholizmom koji je ipak uspjela pobijediti. Njezino vlastito životno iskustvo pomoglo joj je da odlično odglumi bolničarku koja postaje ovisnica u nagrađivanom serijalu "Nurse Jackie". Za tu je ulogu dobila nagrađena Emmyjem i Zlatnim globusom.

– Vrlo dobro znam psihološki portret jednog ovisnika. Znam kako je to lagati, varati, povrijediti bližnje da bi došao do onog što ti misliš da ti očajnički treba. Normalna osoba koja nikad nije bila ovisnik to ne može razumjeti i ne može tako uvjerljivo odglumiti taj lik – kaže Falco.

Nakon što se izliječila, posvojila je dvoje djece, djevojčicu Macy (4) i dječaka Andersona (7).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije