Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava promocija

Miss Universe Melita Fabečić u St. Tropezu osjećala se kao kraljica

Melita Fabecic
04.08.2013.
u 13:00

Naša je predstavnica u Francuskoj odradila fotosession za luksuzni hotel, a svojom pojavom plijenila je pozornost i svi su mislili da je filmska zvijezda. Nakon radnog odmora u St. Tropezu, Melitu očekuje nekoliko slobodnih dana na Hvaru

Naša Miss Universe Melita Fabečić nedavno se vratila iz predivnog St. Tropeza gdje je odradila photosession za luksuzni Hotel de Paris.

Poklonila domaće proizvode

Melitine fotografije krasit će katalog hotela i biti objavljene na službenoj Facebook stranici hotela.

– Bilo mi je odlično u St. Tropezu, uživala sam i bila zadivljena luksuzom kojim odiše ovaj grad – priznaje misica. Kako bi se zahvalila svojim domaćinima, Melita im je darovala domaće proizvode - od hvarskog vina do zagrebačkih licitarskih srca.

– Svi su bili jako ljubazni, otvarali su mi vrata i ugađali pa sam se osjećala kao kraljica. Zbilja nije loše biti Miss – sa smiješkom zaključuje Melita.

Intenzivne pripreme

Svojom ljepotom plijenila je pažnju i na ulicama St. Tropeza te je u jednom trenutku stvorila pravu pomutnju. Dok je u hotelu pozirala u haljini Sherri Hill, prolaznici su mislili da se fotografira neka filmska zvijezda pa su je svi počeli snimati fotoaparatima i mobitelima.

– To je bio zanimljiv trenutak, odjednom su se ljudi okupili oko mene misleći da sam neka zvijezda, što mi je bilo jako smiješno – veli Melita. Sljedećih mjesec dana intenzivno će se posvetiti pripremama za svjetski izbor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije