Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJA SE

Nakon prometne nesreće naš glumac pušten na kućnu njegu: 'Prokleti Grci'

Foto: Facebook
1/5
23.09.2019.
u 16:11

- Charlie's Angels, hvala vam moje dame - napisao je glumac pokraj fotografije koju je objavio na Facebooku, a na kojoj pozira s dvije medicinske sestre koje su vodile brigu o njemu.

Glumac Mislav Čavajda nakon pet dana pušten je na kućnu njegu iz KBC Sestre Milosrdnice, gdje se oporavljao od posljedica prometne nesreće kada je na njega kao pješaka naletio automobil u Jurjevskoj ulici u Zagrebu. Dogodilo se to samo dva dana prije najavljene premijere predstave "Antigona" Slavoja Žižeka, u kojoj je trebao igrati Kreonta. Premijera je zbog toga odgođena za 19. listopada. 

- Charlie's Angels, hvala vam moje dame - napisao je glumac pokraj fotografije koju je objavio na Facebooku, a na kojoj pozira s dvije medicinske sestre koje su vodile brigu o njemu. 

 

Mislav je, srećom, prošao bez loma kostiju u prometnoj nesreći, no stradali su mu prednji zubi, a na tijelu ima ogrebotine i masnice od udarca. 

Glumac se na svom Facebook profilu zahvalio brojnim kolegama i prijateljima na podršci, a stigao se i našaliti, pa je napisao: "Prokleti Grci".

Podsjetimo, Mislav je prije osam godina istegnuo ligamente na generalnoj predstavi predstave "Kralj Edip" na Dubrovačkim ljetnim igrama. Zbog toga je na premijeri igrao na štakama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije