Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ostala dužna

Mirta objavila fotku s radnog mjesta i brzo su se zaredali zločesti komentari

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/5
28.09.2019.
u 16:15

Novinarka je imala spreman odgovor na sve komentare koje su joj uputili pratitelji.

Sportska novinarka HRT-a Mirta Šurjak svoj Instagram profil ispunila je brojnim fotografijama s novinarskih zadataka, ali objavljuje i veliki broj privatnih fotografija s plaže, druženje s prijateljicama...

Jučer je objavila fotografiju s radnog mjesta kojom je najavila praćenje nogometne utakmice između Hajduka i Istre, a za ovu objavu dobila je i neke zločeste komentare. Nekima od njezinih 51 tisuću pratitelja koliko ih ima na Instagramu, nije se svidjela ova objava i komentirali su kako se previše naslikava.

- Je l' ti radiš ili se samo slikaš? glasilo je jedno pitanje na koje je Mirta imala spreman odgovor. - Je l' ti radiš ili piskaraš - pitala je Mirta svog obožavatelja koji je odgovorio da kad je ona u pitanju mora naći vremena za piskaranje. Jedna obožavateljica je isto imala sličan komentar vezan uz ovu fotografiju.

 

 

- Lijepo je samu sebe lijepu gledati, ali samo za sebe, jer ovisnost može odvesti u bolest, a ljepota je prolazna!  Ali, to danas svi rade... nažalost! Samo skromno mišljenje! - napisala je.

I na ovaj komentar je Mirta imala spreman odgovor: naravno,nekima prolazna nekima nikad ni dolazna..hvala na savjetu,radim i na unutarnjoj ljepoti duha, a kako i što to bih ipak ostavila za sebe. 

Ključne riječi

Komentara 39

SX
sudbina x
17:33 28.09.2019.

Sve dobro dok ne pokaže facu...

Avatar Asterix
Asterix
16:45 28.09.2019.

Ljepota?!

DU
Deleted user
18:29 28.09.2019.

Tja, kaj se more. Nas tzv. obične male ljude uglavnom zabolje ona stvar i za Mirtu Šurjak i za njezine fotografije na Instgramu. Štono bi se reklo onako pučki, svaki bedak ima svoje veselje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije