Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Mirna Maras: Da dobijem veliki novac osigurala bih si stambeno pitanje, a potom otputovala

04.10.2014., Zagreb - U dvorani Matis odrzano je predstavljanje nove kolekcije Ive i Diane Viljevac te L'Occitane kozmetike. Mirna Maras.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
08.11.2014.
u 10:00

Loto djevojka Mirna Maras nikad nije izgledala bolje. Zablistala je na predstavljanju modno-mirisne suradnje te nam otkrila kako se snalazi noseći ljudima sreću...

Loto djevojka Mirna Maras nikad nije izgledala bolje. Zablistala je na predstavljanju modno-mirisne suradnje te nam otkrila kako se snalazi noseći ljudima sreću.

Od ovog ste ljeta Loto djevojka, kako se snalazite?

– Jako lijepo. Sretna sam što sam dobila povjerenje Hrvatske lutrije i HTV-a za ovaj angažman i što sam se vratila na mjesto na kojem sam i počela svoju TV karijeru. Prije deset godina bila sam hostesa u TV Bingu pa sam upoznata i s televizijom i Hrvatskom lutrijom.

Gledatelji vas jako vole, u čemu je tajna?

– To ne znam, a ako je tako, jako mi je drago. Uživam u svom poslu i to je možda ono što se vidi. Vidi se da se dobro osjećam ispred kamere i da volim svoj posao. Možda to gledatelji osjete i vide.

Kakav je osjećaj nekome donijeti velik dobitak?

Do sada sam imala dva velika dobitka, odnosno jackpota. Bila sam jako uzbuđena, kao da sam ja dobila. Lijep je osjećaj kada nekom donesete sreću.

Kad biste dobili pozamašan dobitak, kako biste ga potrošili?

Osigurala bih si stambeno pitanje, a potom otputovala na neku lijepu destinaciju. Onda bih se vratila i pokušala živjeti kao i prije. Potrudila bih se da sve bude kao i prije dobitka.

>>Fatalna privlačnost: Mirna Maras i modna posveta zavođenju

>>Mirna Maras o razvodu: Ovo je za mene jako teško razdoblje

Komentara 5

Avatar dmitarX
dmitarX
18:18 08.11.2014.

donijela nekom sreću? koje su to gluposti? stroj izbacio kuglice, ona pročitala..

BR
brodludjaka
09:18 09.11.2014.

Da li je i ova cura celebrity??? Na hrvatski način??? Stvarno nebitna djevojka.

Avatar Svećenik
Svećenik
17:58 09.11.2014.

jrdino se mora prinati da joj je auspuh ok. ostalo bez veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije