Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči turneje

Mile Kekin i njegovo Hladno pivo na duhovnoj obnovi u Poljskoj

hladno pivo
08.09.2011.
u 16:13

Na festivalu su predstavili svoje najveće hitove kao i pjesme s aktualnog albuma „Svijet glamura“, a nastupali su ispred desetak tisuća ljudi, uz glazbenike iz Ukrajine, Poljske i drugih država.

Mile Kekin i ostatak benda rado su se odazvali pozivu Hrvatskog veleposlanstva i iskoristili desetak dana u Poljskoj za duhovnu obnovu prije velike dvoranske turneje po Hrvatskoj koja ih očekuje u listopadu.

– Bilo je super, na trenutak smo imali osjećaj kao da smo na početku, ljudi su odlično reagirali i tražili bis, a ne govore jezik i nemaju pojma tko smo. Odlučili smo se odužiti prvom poljskom bendu koji dođe u Hrvatsku. Dugo se nisam tako duhovno obnovio – rekao je Mile Kekin.

Na festivalu su predstavili svoje najveće hitove kao i pjesme s aktualnog albuma „Svijet glamura“, a nastupali su ispred desetak tisuća ljudi, uz glazbenike iz Ukrajine, Poljske i drugih država. Hladno pivo poljske je novinare zaintrigiralo svojim glazbenim izričajem, a članovi benda bili su pod posebnim povećalom lokalnih medija pa su tako održali konferenciju za novinare i dali dvadesetak intervjua.

– Ova je svirka pokazala da ne možeš muljati ljude, zato mi i jesmo ponajprije koncertni bend. Piva su im neobično jaka, zato smo se odlučili duhovno obnoviti u ovoj velikoj bratsko-slavenskoj zemlji. Poljska nikad nije dala kvislinga – dodao je Zoki.

Ključne riječi

Komentara 1

PU
pumbica
18:48 08.09.2011.

Mile Kekin?Zar nije bio u Kragujevcu na duhivnoj obnovi.Pogrešio je državu.Trebao je otić u rusiju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije