Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMOR NA BALKONU

Mila Elegović pokazala kako uživa u vrućem zagrebačkom ljetu

Mila Elegović
Foto: Facebook
1/6
01.08.2017.
u 17:31

Iako je sezona u Komediji završila, kao što vidite ja i dalje radim na sebi. Štikle su tu, a bome i badić. U badiću sam provela veći dio kazališne sezone - kazala je glumica

Dok većina njenih kolega uživa na moru, glumica kazališta Komedija MIla Elegović je i dalje u Zagrebu. Mila je na Facebooku objavila video na kojem je pokazala kako ona provodi ljeto u glavnom gradu. Glumica odmara u ležaljci u badiću i uz čašu pjenušca, a fanovima je kazala:

- Iako je sezona u Komediji završila, kao što vidite ja i dalje radim na sebi. Štikle su tu,  a bome i badić. U badiću sam provela veći dio kazališne sezone. Ako niste gledali "Mamma miu" i "Nije bila peta, bila je deveta", to možete napraviti na jesen. Ovdje na balkonu provodim svoje zagrebačko ljeto, o tajnom ljetu vam pričati neću, i veselim se što ćemo se svi ponovno vidjeti u Zagrebu - rekla je glumica koja je prije mjesec i pol proslavila 47. rođendan.

Komentara 11

DU
Deleted user
18:58 01.08.2017.

ili je pukla ko kokica ili je zagorila, postoji rješenje za oba problema .-)

KR
kruti189
18:40 01.08.2017.

Ijaoooo

MP
mile-pile
21:22 01.08.2017.

Ja više preferiram one upola mlađe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije