Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspjevana Riječanka

Mia Negovetić oduševila publiku i žiri 'Zvjezdica': Zbog takvih je glazba to što je!

Mia Negovetić
Foto: RTL
1/3
19.09.2015.
u 21:40

Nakon što je Hrvate oduševila svojom izvedbe himne na svečanom mimohodu, Mia je oborila s nogu publiku i žiri dječjeg talent showa 'Zvjezdice' svojom izvedbom pjesme 'Listen' popularne Beyonce

Dvanaestogodišnja Riječanka Mia Negovetić oborila je s nogu publiku i žiri u večerašnjoj epizodi RTL-ova showa 'Zvjezdice'. Za svoj nastup Mia je odabrala pjesmu 'Listen' od Beyonce i pokazala da je izbor pjesme bio pun pogodak.

-Mogu doći kod tebe na satove pjevanja. Ne znam što bi ti rekao, ovo je bilo savršeno- kazao je oduševljeni Luka Nižetić.

-Meni su oči pune suza. Nije samo što ima divan glas, ona ima i divnu interpretaciju-dodala je Alka dok je maestro Zdravko Šljivac zaključio da je zbog takvih kao što je Mia glazba u njihovim životima to što je. 

Nakon izvanredne izvedbe voditeljica Doris Pinčić Rogoznica Miu je zamolila za jedan zajednički selfi prognozirajući joj sjajnu glazbenu budućnost. 

Inače, Mia je javnosti postala poznata nakon što je na proslavi 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja oduševila svojom izvedbom himne.

>>Kandidatkinja 'Zvjezdica' Mia Negovetić zvijezda svečanog mimohoda

>>Desetogodišnji Lučiano Šečić nova zvijezda 'Zvjezdica'

Komentara 2

FA
Fake
23:42 19.09.2015.

Svaka čast malena,možebitni si pobjednik ovog ciklusa a pomela bi i hrpu naših ''pjevačica'' sa estrade koje samo misle da su pjevačice.Još nam je u ušima tvoja krasna izvedba naše himne.Bravo Mia.

IR
Ira33
22:39 20.09.2015.

Ne znam čemu uopće takmičenje kad je očigledno da mala nema konkurencije...al veselim se što ću je slušati iz tjedna u tjedan :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije