Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni poker

Mia Begović: Svaki se loš kockar tješi da će biti sretan u ljubavi!

mia begović
Foto: Matea Smolčić/Story
1/3
18.12.2010.
u 15:55

Glumica Mia Begović i njezini slavni prijatelji upustili su se u petak navečer u uzbudljivu avanturu humanitarnog karaktera.

Glumica Mia Begović i njezini slavni prijatelji upustili su se u petak navečer u uzbudljivu avanturu humanitarnog karaktera. Naime, zaigrali su partiju Texas Holde’em pokera i na taj način odlučili zaraditi 10 tisuća kuna za pomoć obitelji Tomić iz Oriovca te na taj način uljepšati božićne blagdane dječacima koji su ostali bez majke te žive u teškim uvjetima s ocem koji je ostao bez primanja.

 

Miji su se u ovom plemenitom kartaškom potezu priključili i iluzionist Luka Vidović, manekenka Aleksandra Grdić, reper Renmen i drugi, a čitavu akciju podržali su časopis Story i Golden Sun Casino koji su financirali akciju. Iako je hrabro pristupila stolu za kartanje glumica se nije odmah snašla.

 

– Užasno mi je loše išlo u kartama, valjda kada su u pitanju tuđi novci ne mogu se ponašati hazarderski, pa nema ni zarade – našalila se naša glumica.

 

A na izreku ‘tko nema sreće u kartama, ima u ljubavi’ odgovorila je: - Svaki se loš kockar mora nečime tješiti!

Komentara 2

DU
Deleted user
11:57 19.12.2010.

Bum se zrigal od tolike \"slave\" i \"uzbudljive avanture\". Novinar - sjedi, jedan!!

OB
-obrisani-
21:49 18.12.2010.

Hej,....sto je ovo, clanak, reklama? Ko koga ovdje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije