Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Matko Knešaurek ispunio obećanje i s 'Despacitom' pobijedio

Foto: Nova TV
1/11
30.04.2018.
u 07:23

Članovi žirija bili su oduševljeni njegovim nastupom, a Matko je ispunio svoje obećanje da će u svakoj emisiji biti sve bolji.

Matko Knešaurek odnio je ove nedjelje svoju prvu pobjedu u zabavno-glazbenom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' transformiravši se u latino pop senzaciju Luisa Fonsija i otpjevavši jedan od najvećih hitova svih vremena, 'Despacito'.

Članovi žirija bili su oduševljeni njegovim nastupom, a Matko je ispunio svoje obećanje da će u svakoj emisiji biti sve bolji. „Meni je jako drago što si ti to svoje proročanstvo napokon ispunio. Bio si odličan, strast između tebe i naše plesačice bila je evidentna“, rekao je Kedžo.

S njim se složio i Saša. „Malo jesam bio skeptičan na početku. Uglavnom odlično, ja nemam zamjerke“, dodao je Petreković. „Jako si zgodan i jako dobro pjevaš, iznenađena sam“, zaključila je Nives pohvale žirija.

Zahvaljujući Matkovoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi Zipka iz Varaždina koja radi na poboljšanju kvalitete života djece i mladih iz udomiteljskih obitelji.

Pobjeda je ovoga tjedna za dlaku izmakla Maji Bajamić koja je uz pomoć malene Elene Brnić nastupila kao Beyonce, a zajedno su otpjevale njenu pjesmu 'Listen'. „Kakav stas, kakav glas, kakva karizma – vi ste dvije predivne dive. Beyonce se ne bi posramila ovakvog nastupa“, oduševljeno je rekla Nives i dodala kako osjeća ljubomoru prema Maji zbog izvrsnih nastupa.

Kedžo je rekao kako je Elena stvorena za scenu i pjevački posao te kako nikako ne smije odustati jer odlično pjeva. „Majo, ti si meni apsolutno pjevačko čudo. Znam koliko je tu truda uloženo. Ti si to odradila svjetski i ja ti se divim“, kazao joj je Kedžo. „Sjajno. Meni najbolja mini me kombinacija do sad. Ja sam oduševljen i naježio sam se“, komentirao je oduševljeni Petreković transformaciju.

Amel Ćurić osvojio je simpatije publike i žirija otpjevavši pjesmu 'Bube u glavi', nekad megapopularne Tajči. 

„Ja sam se jako zabavio. Hvala ti na jednoj prekrasnoj tjelovježbi i neskidajućem zaraznom osmjehu Tajči toga doba. Prekrasno osvježenje!“, zadovoljno je komentirao Petreković.

 „Ovo je meni energetski odnijelo emisiju na sasvim drugu razinu. Ovo je bila kombinacija zumbe, aerobika, Tajči i svega. Bio si beskrajno smiješan“, rekao je Kedžo dodavši kako mu je Amelov nastup bio najzabavniji do sada. S hitom 'Moving on up' dance grupe M People nastupio je Davor Dretar Drele. „Uvijek mislim da me nećeš imati čime iznenaditi, i onda me opet iznenadiš, ti si neiscrpan izvor zabave“, komentirala je Nives Dreletovu transformaciju.

„Jako lijepo, ispočetka sam očekivao zabavnu točku i puno smijeha. Gospođa Drele je pokazala da može izaći iz svojih glasovnih okvira i ja sam negdje načuo M People u tebi“, duhovito se pohvalama pridružio Petreković. Nakon što je odnijela pobjedu u prošloj epizodi kao Sia, Paola Valić Bekić ovoga puta imala je zadatak postati Davor Gobac iz grupe Psihomodo pop. „Cijelo vrijeme on je beskrajno infantilan, to je super i ti si to sve odradila kako treba“, rekla joj je Nives.

Prošloga tjedna sve je iznenadila svojom seksepilnošću, a u ovoj epizodi Katarina Baban utjelovila je legendarnog Princea. „Imala si čast utjeloviti jednog od najutjecajnijih glazbenika svih vremena, meni se kod njega jako sviđalo što je šibao i mušku i žensku energiju istovremeno, a svojim pokretima si to dočarala“, poručio joj je Kedžo i dodao kako bi osobno volio da je u Katarininoj interpretaciji bilo malo više Princeove seksualnosti.

„Vizualno si odlična, vokalno mi se nisi baš približila Princeu. Meni je to recimo falilo“, kritičan je bio Saša, kao i Nives koja joj je poručila kako je prvi puta čula da se Katarina vokalno muči.  Damir Poljičak ponovno se našao pri dnu ljestvice, ovoga puta kao Jelena Rozga u grupi Magazin, otpjevavši njihov hit 'Suze biserne'. „Ista Jelena Rozga“, duhovito je rekao Saša i dodao: „Što se tiče pjevanja i postavke glasa, to je opet na nekoj zavidnoj razini. Opet si napravio dobru stvar.“

Nives je ovoga puta bila kratka i jasna. „Meni si totalno prenio tu atmosferu spota, kao šumska diva. Djeluješ nevino i čedno“, kazala mu je u svom stilu. Kedžo je rekao kako je transformacija bila vokalno jako dobra, ali i dodao: „Ako si muškarac, osim ako si Saša Lozar, ne možeš u potpunosti donijeti Rozgu kako treba“.

Na začelju ljestvice ovoga se puta našla Ana Vilenica koja je utjelovila Dalibora Bruna i otpjevala pjesmu 'Nisi ti više crno vino'. „Prošli put si mi bila bolja. Skinula si njegove pokrete, ali malo je bila karikatura“, poručio joj je Kedžo. „Malo ponekad trebaš bacit na neku karikaturu, ali ne previše. Kod glasa mi je falilo tog nekog specifičnog vibrata koje on ima nakon završetka svake fraze“, rekao je Saša.

 

Komentara 1

Avatar Jaglun
Jaglun
07:54 30.04.2018.

Emisija je izgubila smisao,što zbog namiještanja rezultata,što zbog užasnih komentara sudaca,što zbog klauna Petrekovića.Više ne gledamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije