Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije zadovoljna

Martina Tomčić na samom početku emisije stisnula 'X': 'Ovo je bilo neprihvatljivo'

Foto: Screenshot Nova TV
1/5
27.11.2022.
u 21:46

Martini nastup članica grupe Chicas iz Slovenije nije bio na razini polufinala, a to im je dala do znanja i u komentaru.

Druga polufinalna večer Supertalenta nije počela obećavajuće, barem za Martinu Tomčić (47) koja je članicama grupe Chicas iz Slovenije, koje su otvorile večer, stisnula X.

Naime, Martini njihov nastup nije bio na razini polufinala, a to im je dala do znanja i u komentaru. 

- Krenulo je obećavajuće, mislila sam da ova večer ne može krenuti bolje. Ovo je bilo neprihvatljivo. Ne možete nam u polufinalu ponuditi klasu ispod onog na audicijama - poručila im je članica žirija.

Večeras su izvele pjesmu 'Cotton Eye Joe', ali i 'Volim Jožeka'.

Davor Bilman nije se složio s Martinom i rekao je kako je njemu ovaj nastup ipak bio 'upgrade', a slično je mislila i Maja. 

- Očekivala sam zabavu i veselje, a to sam i dobila. Jedino izbori pjesama mi nisu bili najjasniji. Bile ste mi onakve kakve sam vas i očekivala - rekla je Maja Šuput.

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića.

Komentara 2

AN
ANNY
17:51 28.11.2022.

U ovom slučaju je bila potpuno u pravu !

DU
Deleted user
07:47 28.11.2022.

Martina je narcisoidna i cijeni samo sebe. Tu i tamo uputi neku lijepu riječ, ali i to samo da bi malo prikrila svoju narcisoidnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije