Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda telenovela

Marisol Del Olmo: Iza mene su brojne neuspjele veze, neću se više udavati

Foto: Televisa, privatni album
1/5
28.01.2018.
u 07:15

U seriji "Zaljubljena u Ramona", gledamo traženu glumicu koja ponekad mora odbijati projekte, a u jednoj od telenovela glumila je s najvažnijim muškarcem svog života - sinom.

“Kažu da samo umjetnici i glumci mogu odgonetnuti smisao svijeta. Kad snimate seriju ili film, naravno da osjećate veliku odgovornost i pitate se kako će to na kraju izgledati. Za mene je taj strah uzbudljiv”, kaže glumica Marisol del Olmo, koju trenutačno gledamo u ulozi Juane u sapunici “Zaljubljena u Ramóna” na Prvom programu HRT-a. 

“Oduvijek sam znala da želim biti glumica. Za mene nije bilo drugog izbora jer sam od najranijeg djetinjstva bila svjesna što želim u životu”, kaže glumica, koja se u telenovelama prvi put pojavila 1996., a na domaćoj televiziji gledali smo je u serijama “Izvor”, “Strast”, “Kradljivac srca”, “Odavde do vječnosti”, “Gospodarica tvoga srca” i “Znaj da te volim”. 

“Televizijske sapunice žanr su koji je već godinama predmet obožavanja. Gledatelji se vole poistovjetiti s likovima koje prate i ponekad im je lakše što nisu sami, jer smo tu mi da im olakšamo. Glumila sam protagoniste, antagoniste i svaka mi je uloga bila posebna na svoj način”, kaže 42-godišnja Meksikanka. 

“Nisu samo telenovele moja ljubav, tu je i kazalište zbog kojeg sam odbijala neke uloge. Ponekad ne možete prihvatiti sve jer se snimanja odvijaju u isto vrijeme. U kazalištu je prisutna drukčija vrsta adrenalina. Sve se odvija uživo, a ako pogriješite, ne možete zaustaviti vrijeme i ponoviti scenu”, kaže.  Nakon što je završila sa snimanjem serije “Zaljubljena u Ramóna”, gdje je igrala jednu od ključnih uloga, pridružila se Televisinoj melodrami “Papá a toda madre”, no sudjelovanje u toj telenoveli nije bilo dugog vijeka.

“Uloga je kratko trajala jer sam utjelovila lik osobe koja pati od rijetke bolesti. Mislim da će to ostaviti dubok trag u sjećanjima gledatelja. Kostimografi i šminkeri zaista su napravili odličan posao – kad sam se vidjela potpuno ćelava, rasplakala sam se nasred seta”, otkrila je Marisol, koja je nagrađivana za glumačka ostvarenja u kategoriji najbolje sporedne glumice u telenoveli “Strast”. Kada je u pitanju privatni život, Marisol ne govori mnogo, no često ističe kako su joj najveća sreća upravo djeca, kći Isabella, koju je dobila 2000. godine u 11-godišnjem braku s glumcem Pierreom Angelom, i sin Patricio iz dvogodišnjeg braka s glumcem Rubenom Zamorom. 

“Jedna je od najtežih uloga u životu biti dobar roditelj. Odgovornost s kojom se roditelji suočavaju svaki dan ponekad je prevelika. Obožavam svoju djecu i uvijek govorim da su oni moje najveće postignuće”, kaže glumica i ističe da joj je ponekad teško pronaći slobodno vrijeme za sebe.

“Kad su bili manji, pretvarala sam se da spavam duže samo kako se ne bih morala odmah ustati. Kad nakon cijelog dana snimanja dođem kući, prvo želim provesti neko vrijeme s njima i čuti kako im je prošao dan, a onda odem na sat fitnessa ili u teretanu ako nisam umorna”, otkrila je Marisol, čiji se sin priključio snimanju serije “Znaj da te volim” u kojoj je i ona glumila.

“Nisam mislila djecu uključivati u glumački posao, no kada su za potrebe snimanja tražili dijete od četiri godine, producent sa seta pitao me bih li mogla dovesti svog sina. I tako je to, apsolutno neplanirano, bio naš prvi zajednički angažman”, otkrila je glumica, koja je trenutačno slobodna.

“Iako je iza mene nekoliko propalih ljubavnih odnosa, još vjerujem u ljubav, no mislim da se više nikada neću udati. Ljubav ne bira vrijeme i mjesto, a i moramo biti svjesni činjenice da se ponekad nešto loše dogodi upravo zato da bismo dobili priliku sresti nekoga tko će promijeniti naš život. Nije bitno je li to zauvijek, na nekoliko godina ili tek nekoliko dana”, zaključila je. 

1/16

 

Komentara 1

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:11 28.01.2018.

Laki: "Tko je taj?"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije