Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne voli filtere

Marijana Mikulić objavila je niz fotki pa se požalila: 'Nije lako biti glumica u 40-ima'

Foto: Instagram
1/24
02.06.2023.
u 19:56

Pratitelji su joj u komentarima poručili kako je predivna te da joj niti ne trebaju filteri.

Glumica Marijana Mikulić (41) na društvenim je mrežama vrlo aktivna te sa svojim pratiteljima dijeli različita razmišljanja i privatne fotografije. No, ovoga puta podijelila je fotografije sa seta u Gorskom kotaru te objasnila kako joj je u prirodi lakše raditi. Dotaknula se i filtera, koje nije koristila prilikom fotografiranja.

- Previše mi je zgodna kolegica pa sam na ostalim fotografijama sama - našalila se Mikulić uz fotografije na kojima, između ostalog, pozira s kolegicom, glumicom Hrvojkom Begović (41).

Potom je Marijana otkrila kako se provela na snimanju i što joj nije tako jednostavno.

VEZANI ČLANCI:

 

- Priznajem, nije lako biti glumica u četrdesetima. Šalu na stranu. Divan dan s odličnom ekipom. Gorski kotar, divota zelenila, prirode. Lako ovako raditi - dodala je pa je upitala pratitelje vole li oni više filtrirane fotografije. 

-  Ili 'tako je kako je' stajla? Meni se čini čim nema filtera ili rasvjete koja kamuflira nedostatke, da ne letite baš lajkati  - zaključila je glumica.

Pratitelji su joj u komentarima poručili kako je predivna te da joj niti ne trebaju filteri. Ipak, na Storyjima je svejedno još jednom komentirala nove fotografije.

- Ono kada staviš objavu pa kontaš da si trebala to malo popeglati. Ali, ti si pobornik nepeglanja fotografija. Ali, svejedno te smeta što je toliko sitnih nedostataka. Ali, ipak ostaviš nepopeglanu objavu gore jer joj je ime sreća - napisala je za kraj.

Podsjetimo, glumicu an društvenim mrežama prati više od 36.000 ljudi koje ona svako malo oduševi svojim objavama.

VIDEO Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe

Ključne riječi

Komentara 1

PR
Predaror
10:22 03.06.2023.

Pa jel to moguče...da je M.Mikulić glumica ????? A ona je više član , vanjski suradnik VL.a nego glumica. A i ne gledamo je baš u nekim predstavama ,serijama , filmovima.. Glumica..prvi glas da glumi. Ma da glumi tu kod vas u Večernjem Listu , svako malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije