Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak nisu prirodne

Marija iz Superpara priznala da je povećala usne, a otkrila i koliko ih je platila

Foto: rtl.hr
1/4
18.09.2021.
u 20:30

Nakon što je show počeo s emitiranjem Marija je postala zanimljiva gledateljima, ali i pratiteljima na društvenim mrežama koje zanimaju razne sitnice iz njezinog privatnog života.

Mariju Maleš (22) gledatelji RTL-a trenutno prate u showu 'Superpar' u kojem se natječe s dečkom Marijom Bunjkom (25). Nakon što je show počeo s emitiranjem Marija je postala zanimljiva gledateljima, ali i pratiteljima na društvenim mrežama koje zanimaju razne sitnice iz njezinog privatnog života. Neke od njih Marija je odlučila otkriti odgovarajući na pitanja koje su joj pratitelji postavljali na InstaStoryju, piše RTL.hr. 

"Jesi li radila usne?", bilo je jedno od pitanja na koje je Marija odgovorila potvrdno. 

Foto: rtl.hr

Nešto kasnije uslijedilo je i novo pitanje vezano za korekciju usana. "Koliko si platila usne ako smijem znati?", pitala ju je jedna od pratiteljica, na što je Marija odgovorila kako je za 1 ml izdvojila 2500 kn. 

Foto: rtl.hr

Inače, Splićanka Marija Maleš i Zagrepčanin Mario Bunjko  upoznali su se putem društvenih mreža i, kako kažu, odmah su kliknuli i sada žive zajedno više od pola godine. Mario je pjesnik koji voli šah, stand up komičar i po zanimanju inženjer zaštite i sigurnosti, a Marija je studentica ekonomije koja voli jogu, vegetarijanstvo, vjeruje u horoskop, a u slobodno vrijeme bavi se masažom.

On za nju kaže da ima predivan karakter, zna s ljudima, a osvojila ga je ljubavlju prema životinjama dok ona tvrdi da je Mario muževan, džentlmen, zreo i brižan muškarac s mnogim talentima. „Mi smo drukčiji od ostalih parova zato što smo bez straha dali priliku ljubavi“, rekao je Mario koji je svojoj dragoj kupio zeca! U show 'Superpar' prijavili su se jer su natjecateljskog duha, ne boje se izazova i vole se dobro zabavljati. A i titula superpara zvuči tako primamljivo...

Foto: rtl.hr

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:52 19.09.2021.

da nije priznala nebi se vidjelo iz aviona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije