Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovanje

Marija Borić u Barceloni zaplesala brazilsku sambu

marija boric
21.01.2011.
u 09:22

Jednu večer s društvom je “zalutala” i na doček brazilske nove godine gdje su se okušali u plesanju sambe. - Najmlađi veseljak imao je šest mjeseci, a najstarija gospođa 80 godina i svi su plesali - oduševljena je Marija Španjolcima

U popularnom odredištu maturanata na svom je maturalnom putovanju boravila i glumica Marija Borić, no 12 godina poslije, kada je opet posjetila Barcelonu na šest dana dojmovi su puno jači.

- Barcelona mi je sada nekako draža nego onda, na drukčiji sam je način doživjela i doista sam uživala – kaže Zrinka iz serije “Najbolje godine”. U glavnom gradu Katalonije dočekala je 2011. godinu, a odluku o tome, otkriva, nije donijela ona nego njezini prijatelji. - Prijateljica mi je u zadnji tren rezervirala kartu i na Staru godinu oko dva popodne bila sam u Barceloni - veli 30-godišnja glumica te nastavlja: - Svaki dan bio nam je ispunjen u minutu pa smo u Barceloni zapravo ozbiljno radili! Između ostalog, posjetili smo Picassov muzej u koji je ulaz prvu nedjelju u mjesecu besplatan. Dopalo mi se kako su objašnjene faze Picassova slikarstva i doista mi se svidjela keramiku koju je izrađivao.

Jednu večer s društvom je “zalutala” i na doček brazilske nove godine gdje su se okušali u plesanju sambe. - Najmlađi veseljak imao je šest mjeseci, a najstarija gospođa 80 godina i svi su plesali - oduševljena je Marija Španjolcima koje opisuje kao vrlo opuštene i spore, ali i nasmijane i vesele zbog čega im se sve može oprostiti. Entuzijazam nije splasnuo ni kada je sat vremena čekala stol u restoranu na Plazi Real, no, ističe, isplatilo se jer je paella od mesa i morskih plodova odlična. - Oduševila me i La Bocceria, velika tržnica u centru, raj za ljubitelje pršuta i šunka - kaže glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije