Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se?

Manekenka pozirala gola u šestom desetljeću i potaknula vruću raspravu o seksu

Foto: instagram
1/7
07.04.2021.
u 08:00

Većina žena inzistira na nekakvoj povezanosti prije nego što se uzbude. To je možda osnovna biologija: kod seksa je uvijek žena ta koja završi s računom. Dakle, imalo bi smisla da može vjerovati svom partneru. Ali od pojave pilula žene imaju izbora, napisala je Paulina

Čehinja Paulina Porizkova (55) u 80-ima je bila jedan od najpoznatijih modela, a danas je aktivna na društvenim mrežama, gdje često objavljuje golišave fotografije. Na posljednjoj pozira u seksi donjem rublju, a pratiteljima je napisala i poduži post o omiljenoj temi – seksu.

"Budući da sam odrastala u Švedskoj u svojim seksualno formativnim godinama, mogu iskreno reći da nikada nisam imala spolne odnose ZA muškarca. Znači, ne da bih zadovoljila muškarca. Naravno, ako ste u dugoj vezi, ponekad ćete učiniti uslugu partneru. Ali to je ljubav. Možete li se seksati bez ljubavi? Svi znamo da to muškarcima nije problem. Ali većina žena inzistira na nekakvoj povezanosti prije nego što se uzbude. To je možda osnovna biologija: kod seksa je uvijek žena ta koja završi s računom. Dakle, imalo bi smisla da može vjerovati svom partneru. Ali od pojave pilula žene imaju izbora.    

 

Sigurno ne toliko kao muškarci, ali puno više nego u prošlosti. Je li ovo još uvijek relevantan odgovor na pitanje je li seks društveni konstrukt ili biološka neizbježnost? Seks ženama pruža jednako zadovoljstvo kao i muškarcima, zapravo, rekla bih, više! Možemo imati višestruke orgazme, ali i seksati se dulje. Istina je da kada je netko zaljubljen, seksualni čin poprima aspekt 'vođenja ljubavi'. Obogaćuje i dovodi seks na novu razinu. Ali što nije u redu s običnim seksom? Uostalom, ne treba svaki obrok biti gurmanski užitak. Većinu vremena jedete kako biste zadovoljili svoje tijelo. Gospodo, ovo NIJE poziv za nepristojne komentare. Doista me zanima što moje kolegice misle o ovoj temi", pitala je Paulina, a u komentarima su se javili brojni pratitelji koji su kazali svoje mišljenje.

Porizkova je nedavno na Instagramu pozirala i gola, a tada je napisala kako se ne srami svojeg tijela.

"Kada sam bila u svojim dvadesetim i tridesetima, što sam manje krpica imala na sebi, to sam bila popularnija. U četrdesetima sam mogla gotovo hodati uokolo gola i ne bih dobila ništa više od najmanje kazne zbog incidenta u javnosti. No, u pedesetima me zbog svega vrijeđaju: 'Obuci se bako', 'Željna si pažnje, jel'da?', 'Malo si očajna?', Jadna si'... Zašto je golotinja i biti seksi dobrodošla u ženinoj mladosti, a zabranjena u njezinim zrelim godinama? Zbog muškaraca", napisala je. Svoju podužu objavu završila je hashtagovima ''biti seksi nema rok trajanja'' i ''negdje između JLo i Betty White''.

Nika Turković: Ponosna sam što sam bila dio Večernjakove ruže

Komentara 20

LU
Lucija23
11:35 07.04.2021.

prekrasna zena.i kad je imala 20, i sad s 55.

Avatar Payback
Payback
09:18 07.04.2021.

lijepa zena ostaje lijepa zena. A sex u pedesetim je ionako najbolji...

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
09:05 07.04.2021.

isto je manekenkam sa robom ili bez a koja vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije