Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila gdje se nalazi

Maja Šuput nakon finala poznatog showa otputovala na odmor: 'Idemo zasluženo na mini godišnji'

Foto: Privatni album
1/23
31.05.2022.
u 20:07

Pjevačica koju smo imali priliku gledati u ulozi voditeljice nakon finala showa 'Ples sa zvijezdama ' otputovala je na odmor s obitelji u Tursku.

Pjevačicu Maju Šuput posljednjih smo tjedana imali priliku gledati u ulozi voditeljice showa 'Ples sa zvijezdama'. Ove nedjelje prikazana je finalna epizoda showa te otkriveno da su pobjednici Pedro Soltz i Valentina Walme, a nakon odrađenog posla Maja se zaputila na odmor. Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa sinom Bloomom u zračnoj luci.

- Idemo mi zasluženo na mini godišnji - napisala je u opisu fotografije.

U komentarima su mnogi pratitelji uputili komplimente preslatkom Bloomu. "Predivan maleni", "Med", "Bloom ima frizuru za 10", pisali su. Poželjeli su im i ugodan put. Pratitelji su i njoj pisali komplimente za izgled, kao i za voditeljski angažman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

U komentarima joj se javio i Pedro, koji joj je poručio da je sad u stanju odgovoriti na njezina pitanja te dodao hashtag 'oprosti'. Naime, Pedra su nakon proglašenja svladale emocije te nije mogao odgovoriti na pitanja. 

Dodajmo da je Maja na Storyju objavila fotografiju triju putovnica te tako pokazala da sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom leti za Istanbul. Nakon toga je objavila i da su stigli te se javila s plaže u Turskoj.

Maja se nakon završetka showa zahvalila cijeloj ekipi, sudionicima i gledateljima, a posebno je izdvojila kolegu voditelja Igora Mešina.

- Odradila sam svoj prvi live projekt najgledanije emisije i moram priznati da sam jako zadovoljna i sretna kako je sve prošlo - zaključila je. 

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Komentara 2

WI
wisnja7
19:15 01.06.2022.

Ma koga zanima gdje oba odmara , putuje , šeće Itd?

Avatar lasta mala
lasta mala
21:38 31.05.2022.

Malenom zamagle lice na svako drugoj fotografiji. Ima neko pravilo ili???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije