Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA ROLLING STONE

Madonna: Od samoubojstva nakon razvoda spasio me rad

madonna
Reuters
15.10.2009.
u 14:34

- U srednjoj školi bila sam štreberica, alkohol sam probala tek sa 30 godina kada sam se prvi put rastala. Danas me nitko ne opisuje kao štrebera osim možda mog producenta - otkrila je kraljica popa.

Uvijek zanimljiva kraljica popa u intervjuu za američki časopis Rolling Stone prisjetila se svoga djetinjstva i početka karijere, te progovorila o tome kako je podnijela razvod od Guya Ritchieja otkrivši i koji joj je najveći modni promašaj. Nije propustila ni ishvaliti Lady Gagu u kojoj prepoznaje sebe kad je bila mlada.

- U srednjoj školi bila sam štreberica, alkohol sam probala tek sa 30 godina kada sam se prvi put rastala. Danas me nitko ne opisuje kao štrebericu osim možda mog producenta Stuarta Pricea koji je jednom rekao “Znaš, ti si u duši šmokljan, ali nitko to ne zna.” To shvaćam kao kompliment  - ispričala je zvijezda.

Za godinu u kojoj se rastala od drugog supruga Guya Ritchieja kaže da je bila “izazovna”, a od krajnjeg očaja spasio ju je rad.

- Jako sam zahvalna što sam imala puno posla u to vrijeme. Možda bih se inače bacila sa zgrade. Život je prilagodba. Sada je sve drugačije. Moji sinovi nisu trenutačno sa mnom nego sa svojim ocem i ne sviđa mi se baš ideja da moja djeca ne žive zajedno. Postoje dobre i loše stvari, ali sada se osjećam dobro – otvorila je dušu Madonna koja se u posljednje vrijeme sve više druži s Lady Gagom koju mnogi vide kao njezinu nasljednicu. Čak i Madonna priznaje da se prepoznaje u njoj, naročito kad je tek počinjala graditi karijeru.

- Kada sam je prvi put vidjela, nije imala puno novca za svoju produkciju, nosila je mrežaste čarape pune rupa i oko nje je vladao nered, ali vidjela sam da ima ono nešto. Lijepo ju je vidjeti na pozornici.

Kraljicu, ali i njezinu kćer Lourdes impresionirao je Gagin nastup uživo.
- Mislim da je ona super. Otkvačena je, neustrašiva i smiješna, a kad je razgovarala s publikom, zvučala je inteligentno i pametno. Ona je jedinstvena.

Iako je u svojoj dugoj karijeri imala više modnih promašaja, glazbena ikona mogla je izdvojiti onaj najveći koji se dogodio u eri osamdesetih - ljubičasti ruž u kombinaciji s fluorescentnim zelenim puloverom.

Poznata po suradnji s mnogim glazbenicima, Madonna je otkrila da nisu ipak svi bili voljni surađivati s njom.
- Željela sam raditi s Eminemom, ali mislim da on nije htio raditi sa mnom. Možda je sramežljiv – kaže pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije