Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Lu je sve oduševila, ali gledateljima je ova natjecateljica najveće otkriće showa

30.11.2020.
u 08:30

Publika je iz emisije u emisiju sve više oduševljenja izvedbama naše komičarke i ne prestaju je hvaliti na društvenim mrežama.

Lu Jakelić koja je ove nedjelje utjelovila američku pjevačku i glumačku divu Barbru Streisand pobijedila je s ovom transformacijom u sinoć prikazanoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

- Ovo je bilo nevjerojatno božanstveno. Ti imaš istančan senzibilitet kojim osvajaš u svakoj točki bez obzira na to što bodovno ne djeluje uvijek tako. Precizno i točno pogađaš svaku emociju. Ovo je bilo toliko lijepo, bez riječi sam'', kazala je Nives nakon Luine emotivne izvedbe pjesme ''Woman In Love''.

- Komentirajući sinoćnje nastupe na društvenim mrežama gledatelji su se složili s ocjenama žirija i smatraju kako je njezina izvedba bila odlična te je zasluženo pobijedila, ali jedna druga natjecateljica sinoć im je ipak još više privukla pažnju i u komentarima su mnogi napisali kako im je ove sezone najveće otkriće i iznenađenje komičarka Marina Orsag. Ona je sinoć na pozornicu izašla kao Cyndi Lauper iz spota ''True Colors'' i od žirija je dobila pohvale, a pohvale su stizale i na službenoj Facebook stranici showa Nova TV.

- Ova žena svaki zadatak odradi vrhunski. Svaka čast. Marina je, za mene, ogromno, pozitivno iznenađenje. Izrazito muzikalna, vidi se ogroman trud i rad, bravo!! Marina je bome ugodno otkriće! Svaka joj čast. Marina je bila odlična, nije otišla, kao većina, u karikaturu. Ova cura je ugodno iznenađenje iz emisije u emisiju. Koji nastup koji vokal Sve savršeno, bravooo Marina. Odlična transformacija!! Original Cindy,I glasovno i izgledom!! Draga Marina svaki put moj favorit, predobra! Ufff ovo je fenomenalno otpjevano! Bravo Marina! Svaki put odlična, al ovo danas pun pogodak. - bili su samo neki od komentara koje je Marina dobila od svojih novih obožavatelja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije