Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se dobro u svojoj koži

Lana Jurčević zavodljivo zaplesala i pokazala ženstvene obline: 'Primjer kako treba izgledati prava dama'

Foto: Instagram
1/12
17.05.2022.
u 22:00

Pjevačica Lana Jurčević (37)  na svom je Instagram profilu objavila video u kojem je zaplesala i pokazala svoje ženstvene obline i atribute te joj jednom dokazala kako je zaista sretna u svojoj koži.

Pjevačica Lana Jurčević (37)  na svom je Instagram profilu objavila video u kojem je zaplesala i pokazala svoje ženstvene obline i atribute te joj jednom dokazala kako je zaista sretna u svojoj koži.

-Za pozornicu i snimanja, roba me može i čupat i pikat i stezat i rezat. Ali u moje privatno vrijeme, ne želim osjećati da imam išta na sebi.Samo moram odlučiti gdje ću ovu svilenu ljepoticu prošetati- napisala je Lana uz video, a ubrzo su se nanizali brojni komplimenti pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

''Divna'', ''Obožavam Lanu, tako je jednostavna, prirodna i lijepa'', ''Figura ti je top'', ''U moru istih jedna i jedinstvena'', 'Prelijepa'', ''Primjer kako treba izgledati prava dama'', ''To znači ženstveno'', ''Pokaži dušobrižnicima kako izgleda prelijepa mlada žena'', ''Prirodno, a brutalno izazovno i zamamno, komplimenti'', ''Super izgledaš'', samo je dio komentara.

Inače, Lana se zalaže za prihvaćanje svog izgleda te često o ovoj temi dijeli savjete pratiteljima. Pjevačica redovito objavljuje fotografije u ležernom izdanju, a nedavno se našalila na račun svojih kilograma te otkrila kako je zadovoljna u svojoj koži.

-Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sada, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem da mi kosti i mišići ne zakržljaju treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge?- napisala je Lana.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:50 17.05.2022.

Voli dobro papati.

ZA
zagabria7
22:55 17.05.2022.

Jel još sa onim krumpirom to jest Kartofelom

DU
Deleted user
23:04 17.05.2022.

Ženstvena, baš zgodna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije