Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon nastupa

Lana Jurčević podijelila snimku žene koja joj je iza leđa komentirala izgled: 'Svega ima'

Foto: Instagram
1/25
27.05.2023.
u 16:50

"Kak je debela", može se čuti kako govori djevojka prije nego što napravi grimasu dok se pjevačica družila s obožavateljima nakon nastupa.

Glazbenica Lana Jurčević često govori o tome kako se osjeća te odgovora na komentare pratitelja vezano za svoj izgled,  a sada je na društvenoj mreži Instagram podijelila video u kojem je pokazala kako joj je jedna djevojka iza leđa komentirala izgled.

- Kak je debela - može se čuti kako govori djevojka prije nego što napravi grimasu dok se pjevačica družila s obožavateljima nakon nastupa.

- Pa šta život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko - ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente’. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali… Ali bez obzira… budite nježni jedni prema drugima - nikad ne znate što stoji iza toga. Pa i prema njoj - napisala je Lana, a objavu možete pogledati OVDJE.

Brojni pratitelji poslali su pjevačici poruke podrške u komentarima. "Pogled i komentar jedne ljubomore žene. Lana kraljice naša", napisala je jedna pratiteljica. "Neugodno mi je umjesto nje", dodala je druga.

VEZANI ČLANCI:

Inače, glazbenica u zadnje vrijeme dobiva različite komentare na svoj izgled, a ona često ističe kako se nikad nije osjećala bolje. Lana osim glazbenim vodama, gdje je nedavno objavila singl 'Tipično muški', uspješno plovi i onim poduzetničkim sa svojim beauty brendom La piel.

Na društvenim mrežama pokazuje i dio svojih nastupa, tako da je nedavno podijelila snimke iz Opatije.

- E kad je atmosfera vatrena od prve sekunde! Bal medicinara, Opatija, bilo je top! Hvala što ste nas zvali i što ste nas natjerali da sviramo i one najstarije pjesme, od Preboli me, do Najbolja glumica, Kopija pa nadalje.. Woohooo! Bar sad imam tonu budućih doktora koji će me liječiti kad budem stara baba. Sljedeći vikend: Europski trg, Zg. Oko podne. A onda vikend iza Kotoriba. Pa onda Slovenija: Maribor, Jarenina, Koprivnica pa Austrija…- napisala je pjevačica na društvenoj mreži.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije