Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotkala se u kadi

Lana Jurčević objavila fotku iz kade i naišla na kritike

noge
Facebook/Lana Jurčević
30.09.2013.
u 11:09

Lana Jurčević objavila je fotografiju svojih nogu u kadi. Lijepa pjevačica uživala je u kupanju, a uz fotografiju napisala: "Ne mičem se odavde".

Lana Jurčević objavila je fotografiju svojih nogu u kadi. Lijepa pjevačica uživala je u kupanju, a uz fotografiju napisala: ''Ne mičem se odavde''.

Lanine gole noge skupile su puno lajkova, no nisu svi bili oduševljeni njezinim postupkom te su je kritizirali.

Jedan obožavatelj je napisao: ''Lana, očekivao sam više od tebe. Sasvim je u redu da neke žene žele privući ovako pozornost, ali tebi to ne pristaje – to nije u tvom stilu i mislim da nisam jedini koji misli tako''.

Nedavno je Lana objavila i svoju fotografiju s tetoviranja, a na društvenim mrežama općenito je jako aktivna. O promjenama frizure, tetovažama, kao i poslovnim aktivnostima, redovito pjevačica svoje fanove obavještava putem Facebooka.

Mislite li da je ovog puta pretjerala, odnosno, dala previše informacija svojim obožavateljima?

>>Lana Jurčević tetovirala se prvi put!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije