Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dalaj lana'

Lana Jurčević: 'Morate sagledati stvari iz druge perspektive, raskrvariti koji prst i zaraditi koju modricu'

Foto: Instagram
1/16
10.04.2022.
u 17:01

Pjevačica često ističe važnost zadovoljstva sobom te dijeli savjete i mudre misli.

Glazbenica i influencerica Lana Jurčević (37) na svojim profilima na društvenim mrežama često ističe važnost zadovoljstva sobom, a tako je i danas. Lana je na svojem Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala s cvijećem u rukama te u opisu objavila dugačku poruku. 

- Nemojte se bojati boli i razočaranja, neispunjenih želja na koje ponekad nemate utjecaja… Prihvatite ih objeručke - neka nam svima budu škola iz koje izlazimo pametniji, mudriji, iskusniji. Bolji za sebe i bolji za ljude oko nas. Zamislite to kao kad kipar radi neku skulpturu. Na početku je samo gromada nekog odvaljenog kamena. Nije lijepo, ne znači ništa previše. A i sliči milijunima drugih istih takvih komada… - započela je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

- Koliko ga ruke i prsti moraju boljeti kroz taj proces, koliko vremena, truda i znoja mora biti u tome. A koliko treba mašte i vizije da osmisli to što radi… A tek kad završi, nakon tko zna koliko vremena… Tek kad se odmakne pet metara, tek onda s divljenjem može gledati u ono što je napravio. I u ono u što se tek sad može zaljubiti. Tako i vi, tako i ja, zaljubljujte se u sebe svaki put sve više kad vidite da ste napravili jedan, dva, tri, pet koraka dalje. Da niste ostali na istom mjestu i da vas je neki proces oblikovao u još ljepšu skulpturu. Ali morate i vi malo sebe dati u to. Malo se udaljiti i sagledati stvari iz druge perspektive, malo raskrvariti koji prst, odvaliti koji nokat, zaraditi koju modricu… Da bi se nešto promijenilo, nešto se stvarno i mora promijeniti. Nekad mi moramo uzeti taj kiparski alat, te odbijače, špice, punktirke, igle.. u svoje ruke i isklesati svoje sudbine. U mislima s vama danas… Dalaj Lana – dodala je.

U komentarima su joj pratitelji poručili da je tekst divan. „Upravo tako“, „Divna si“, „Super“, „Najrealističnija žena od svih poznatih na cijelom Balkanu“, pisali su joj pratitelji i ostavili mnoštvo emotikona srca. Objava je u samo sat vremena skupila skoro 3000 lajkova. 

Podsjetimo, Lana je nedavno objavila videu pored kojeg je istaknula da je sada zadovoljna sa svojim izgledom, iako su je neki prozivali. Kad gledam neke stare snimke, ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem… Da ne zakržljam, treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još“, napisala je tada u opisu objave te zamolila svoje pratitelje za prijedloge nekih dobrih aktivnosti i treninga.  

VIDEO Ivana Kindl prgovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se za operaciju

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:55 10.04.2022.

Delaj Lana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije