Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ona je očarana

Lana Jurčević: Kad skine brkove
 Bali-beg ima zarazan osmijeh

Lana Jurcevic
Tomislav Miletic/PIXSELL
24.02.2013.
u 08:00

Pjevačica ne prati turske sapunice, ali znam da je Bali-beg magnet za žene. Kad ga je vidjela, pomisla je kako bi se zbilja mogla “navući” na sapunice. Zato se našalila i snimila video u kojem mu je skuhala ukusnu večeru

Preko svoje službene Facebook stranice Lana Jurčević s obožavateljima često dijeli privatne trenutke u kojima se bez šminke izležava na kauču ili u trenirci čisti snijeg ispred ulaza. Za Valentinovo ih je razveselila kratkim videom u kojem ima novo, šaljivo lice.

Tragikomično Valentinovo

U ležernom izdanju, u kućnom, ogrtaču i s uvijačima u kosi Lana pokazuje ne baš zavidne kulinarske vještine kojima je odlučila iznenaditi svoga dragog za Dan zaljubljenih. Sve do samog kraja Lana je publiku držala u neizvjesnosti ne pokazujući tko joj za večerom sjedi nasuprot - tek u zadnjoj sceni kamera prikazuje fatalnog Bali-bega. Nažalost, sapuničasti junak iz “Sulejmana Veličanstvenog” uz Lanu je bio prisutan samo na fotografiji.

– Ideja se rodila spontano s redateljem Dariom Radusinom, a video smo snimili bez puno dorada. Htjeli smo da bude tragikomično i zato nosim japanke, mantil i leopard pidžamu – ispričala nam je Lana koja se nije zarazila virusom turskih sapunica, ali Bali-begu nije mogla odoljeti.

– Sve što znam o Bali-begu jest da je on magnet za žene. Kad sam tražila njegovu sliku na internetu, shvatila sam da bez brkova ima itekako zarazan osmijeh. Čak sam se prepala da bih se mogla navući na neku tursku seriju – kaže Lana.

Njezin novi i prvi autorski album “Pobjede i porazi” publika je dobro prihvatila i Lana se pohvalila kako su na koncertima u Stuttgartu i Münchenu znali riječi gotovo svih njezinih novih pjesama.

Slatki grijeh - čokolada s lješnjacima

Osim što se na koncertima dobro ispleše, Lana ne preskače ni treninge u svom “La studiju”, a iako pazi na prehranu, nekad poklekne pred slatkim zalogajima.

– Ponekad kad me uhvati ono ‘žensko ludilo’, posegnem za čokoladom, ali tako da pojedem sve lješnjake, a čokoladu ostavim u sto komadića – priznala je Lana i prišapnula nam kako će do ljeta objaviti još jedan singl potpuno drukčiji od prethodnih “Što je moje, što je njeno” i “Nitko i ništa”.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
10:29 24.02.2013.

Lanice dušo, i s brkovima i bez njih njega zanimaju samo dečki....e tu ja ulijećem >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije