Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNILA

Korana Gvozdić nakon fotografije u badiću progovorila o liniji: 'Imam šest kila viška, nosim steznik ispod odjeće'

Foto: instagram
1/12
01.08.2021.
u 19:00

„Ja i dalje imam šest kilograma više nego prije trudnoće, ispod haljina i odjeće nosim steznik, tako da mislim da su to stvari koje treba spomenuti“, istaknula je te dodala da žene trebaju uživati u vremenu nakon trudnoće.

Nakon mora pozitivnih komentara koje je bivša manekenka  Korana Gvozdić (38) dobila na svoju figuru samo tri mjeseca nakon poroda na svojem Instagramu je podijelila video u kojem demantira da tako dobro izgleda. U Storyju koji je objavila vidi se da se nalazi u bazenu te je otkrila da je odlučila nešto podijeliti sa svojim pratiteljima. „Ponukana svim pozitivnim komentarima na moju objavu, smatram da moram naglasiti kako je ono sve fotografija i kako puno ovisi o položaju tijela, o kutu snimanja, o činjenici da mi se tijelo nalazi ispod vode“, krenula je objašnjavati kako to da na toj fotografiji tako dobro izgleda, a usput se zahvalila na svim lijepim riječima. „Ja i dalje imam šest kilograma više nego prije trudnoće, ispod haljina i odjeće nosim steznik, tako da mislim da su to stvari koje treba spomenuti“, istaknula je te dodala da žene trebaju uživati u vremenu nakon trudnoće. „Prošle ste težak put, ali je divan“, završila je svoju misao manekenka koja je tako istaknula važnost svjesnosti o tome da fotografije na društvenim mrežama često nisu u potpunosti realne.  

Podsjetimo, Gvozdić je objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću dok uživa u bazenu. Na fotografiji se istaknuo njezin ravan trbuh samo nekoliko mjeseci nakon poroda, a u opisu je kazala da je njezin partner Ivan Šarić dobar otac, ali briljantan fotograf što je ovim Storyjem i objasnila. Njezini pratitelji su je počastili s morem komplimenata. Dodajmo i da je par je dobio sina Olivera u travnju, a ovu vijest su obznanili tek krajem svibnja. 

VIDEO Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije