Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO NEUGODNO

Konačno može odahnuti! Opsjednuti fan slavne pjevačice odlazi u zatvor

Foto: PA/Pixsell
1/10
20.09.2020.
u 19:15

Prije dvije godine pjevačica Taylor Swift primila je preko 40 pisama na adresu svoje diskografske kuće. Tijekom vremena, sadržaj u njima postao je nasilniji.

Odavno je poznato da sa slavom dolazi teret, a pod blicevima fotoaparata svi postaju mete. Isto se dogodilo i slavnoj pjevačici Taylor Swift koja napokon može odahnuti nakon što je njezin opsjednuti fan nakon niza prijetećih pisama završio u pritvoru.

Naime, sudac u Austinu osudio je Erica Swarbricka na 30 mjeseci zatvora nakon što je priznao krivnju pod točkom optužnice za uhođenje i slanje prijetećih pisama i mailova pop zvijezdi Taylor Swift i to na adresu njezine tadašnje diskografske kuće.

Prema spisima suda, kazna je Swarbricku izrečena u srijedu u Nashvilleu, a uključuje i period od tri godine nadzora nakon isteka zatvorske kazne, što je dodatno ugovoreno izvansudskom nagodbom na koju je Swarbrick pristao još 2019. godine.

1/6

Nadalje, tvrde kako je opsje+dnuti fan poslao preko 40 pisama i e-mailova diskografskoj kući Big Machine Label Group 2018. pitajući izvršnog direktora da ga upozna s Taylor, a pisma su s vremenom postala nasilnija prema sadržaju te završavala prijetnjama.

U tri navrata, Eric ih je osobno dostavio u Nashville.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije