Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjena ljubav

Ključ uspjeha Jima Sturgessa leži u romantičnim komedijama

'kirsten24'
''
24.02.2013.
u 15:15

Jim u novom redateljskom ostvarenju Juan Diega Solanasa glumi Adama koji se zaljubi u djevojku iz alternativnog svijeta.

Francusko-kanadski, znanstvenofantastični film \"Zabranjena ljubav\", čiji je scenarist ujedno i redatelj filma Argentinac Juan Diego Solanas, ljubavna je priča o potrazi za davno izgubljenom ljubavi. Radnja je smještena u drugačijem i jedinstvenom svijetu s dvojnom gravitacijom u kojoj se Adam, kojega je utjelovio britanski glumac, 31-godišnji Jim Sturgess zaljubi u djevojku iz alternativnog svijeta Eden koju tumači 30-godišnja Kirsten Dunst, poznatija kao Spidermanova djevojka. Film je najvećim dijelom snimljen u Francuskoj i obiluje zabavnim, romantičnim i bajkovitim scenama u kojima glavni junaci zbog problema s gravitacijom lete.

- Visjeli smo o tim žicama satima i mislim da bolju partnericu nisam mogao dobiti. Kirsten je savršena za tu ulogu zbog iskustva u Spidermanu, puno mi je pomogla s tim žicama i postali smo najbolji prijatelji - rekao je Jim, a Kirsten je dodala kako im je bolja od svega na snimanju bila francuska hrana u kojoj su uživali.

- Najljepša mi je scena iz filma kad letimo zajedno, a ja sjedim na njegovim ramenima, u šumi smo, pada snijeg i sve izgleda mirno, predivno, slatko ali i zabavno - dodala je glumica Kirsten Dunst. Film u kina dolazi 28. veljače.

Britanski glumac Jim Sturgess godinama je dobivao sporedne uloge, a nakon što se 2007. godine prijavio na audiciju za film “Na drugoj strani svijeta” pripala mu je prva glavna muška uloga. Već se godinu dana poslije našao u društvu Natalie Portman i Scarlett Johansson u filmu “Dvije sestre za kralja”. Uloga Dextera u romantičnoj komediji “Jedan dan” lansirala ga je među zvijezde. -Nisam se nadao toj ulozi, prije audicije nisam ni pročitao knjigu prema kojoj se snimao film - rekao je 31-godišnji Jim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije