Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požurite po ulaznice

Klapski koncert godine u Lisinskom 14.svibnja

Klapa Maslina - Gitara i čaša vina
Foto: import
1/7
07.05.2015.
u 11:11

Ostalo je još svega tristotinjak ulaznica, stoga se svi oni koji vole Dalmaciju i klapsku pismu trebaju požuriti na web stranice Lisinskog ili na blagajnu kako ne bi propustili ovaj vrhunski glazbeni događaj.

Bliži se 14. svibnja i koncert klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca, Maslina te Šufit. Nakon nekoliko rasprodanih koncerata Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom u prosincu koncert sljedećeg tjedna definitivno je klapska poslastica sezone.

Organizatori iz diskografske kuće Scardona najavljuju koncert na najvišem produkcijskom nivou uz dojmljivu scenografiju koja će uz pjesmu pridonijeti dalmatinskom ugođaju.

Ulaznice se jako dobro prodaju te ih je ostalo još tristotinjak, stoga se svi oni koji vole Dalmaciju i klapsku pismu trebaju požuriti na web stranice Lisinskog ili na blagajnu kako ne bi propustili  ovaj vrhunski glazbeni događaj.

Osim navedenih klapa u četvrtak navečer zapjevat će i Tedi Spalato kao i Marko Škugor.

>>Sve za glazbu: Klapa Šufit riskirala živote, a Tedi Spalato umalo ostao bez sluha

>>U Lisinskom zapjevajte s klapama Cambi, Maslina i Šufit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije