Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u prodaji od srijede

Karte za Ultra Europe jeftinije za domaće posjetitelje

ultra europe
Foto: PR FOTO
23.03.2015.
u 17:38

Organizatori će u prodaju pustiti ograničen broj ulaznica za hrvatske državljane po cijeni od 899 kuna

Najiščekivaniji događaj sezone, festival Ultra Europe bit će značajno povoljniji za sve domaće posjetitelje. Hrvati će karte za Ultru već od ove srijede, 25. ožujka, imati priliku nabaviti po povlaštenim cijenama.

Organizatori će u prodaju pustiti ograničen broj ulaznica za hrvatske državljane po cijeni od 899 kuna. Iste će svi zainteresirani moći ekskluzivno nabaviti u prodajnim centrima T-Coma tijekom prva dva tjedna prodaje. Prodaja po povlaštenim cijenama počinje u srijedu 25. ožujka i traje do isteka zaliha. Ukoliko nakon prva dva tjedna ostane slobodnih karata, iste će biti moguće nabaviti, osim u centrima T-coma i putem ostalih prodajnih kanala Ultra Festivala.

Ovom odlukom organizatora, svi domaći ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ zvijezda među kojima su trenutno potvrđeni Afrojack, Alesso, Armin van Buuren , Axwell ^ Ingrosso, Carl Cox, The Chemical Brothers (live), David Guetta, Hardwell, Knife Party, Martin Garrix, Nicky Romero, Steve Angello, Tiësto i Zedd.

Cijena Regular General Admission ulaznica od 1289 kuna (169 Eura) svrstava festival Ultra Europe u rang cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda i kvalitete produkcije na svijetu.

U narednim tjednima javnosti će biti predstavljene dodatne informacije i iznenađenja oko organizacije i imena izvođača koji će dodatno oplemeniti ovogodišnju Ultru, najatraktivnije i najmasovnije događanje ove godine na Jadranu.

Festival Ultra Europe jedan je od strateški najbitnijih događanja za domaći turizam. Prošle godine Ultra je potaknula više od 60 milijuna kuna turističke potrošnje, a tijekom festivala posjetitelji su ostvarili više od 90.000 noćenja. Ove godine, obzirom na proširena događanja i trajanje  festivala, očekuje se gotovo duplo ostvarenje rezultata.

>> Koliko god u Splitu daju Ultri, mi ćemo još toliko

Komentara 1

OT
od_topole
18:51 23.03.2015.

diskriminacija. .. ovo još samo ima u rusiji ovako. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije