Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Marijana kandidatima pripremila iznenađenje!

Život na vagi
Foto: RTL
1/3
12.11.2018.
u 14:32

Osim što su tako dogurali gotovo do kraja, kandidati ovaj tjedan više nisu u parovima, nego su svi postali jedan, narančasti tim.

Kandidati ''Života na vagi'' ušli su u finalni tjedan, a svi su komentirali da im je čudno što u kući više nema Marka te da je 16 tjedana koliko su proveli u kući za njih bilo putovanje života.

Osim što su tako dogurali gotovo do kraja, kandidati ovaj tjedan više nisu u parovima, nego su svi postali jedan, narančasti tim.

Iznenađenjima tu nije bio kraj jer je Marijana ponudila kandidatima 10 tisuća kuna koje mogu ili ne moraju prihvatiti, no ako prihvate, ne mogu se boriti za glavnu novčanu nagradu, nego samo za utješnu od 50 tisuća kuna.

Tko će pokleknuti i napustiti show ili žaliti za donesenom odlukom, ne propustite pogledati večeras od 21 sat na RTL-u.

Pogledajte video: Gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnteKino
15:24 12.11.2018.

bu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije