Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila kilograme

Kakva transformacija! Nakon razvoda ova slavna pjevačica izgleda bolje nego ikada

adele
Foto: QuarterflashVantage News//PIXSELL
1/3
20.06.2019.
u 12:43

Nakon tri godine braka sa Simonom Koneckijem Adele se odlučila razvesti, a mediji u Britaniji ne prestaju pisati o njezinoj transformaciji.

Adele ne prestaje izazivati pažnju javnosti nakon tajnog razvoda od poduzetnika Simona Koneckog s kojim ima sina Angela. Osim što se već zanima za druge muškarce, doživjela je nevjerojatnu transformaciju.

Svojim izgledom pohvalila se na koncertu Spice Girls koje su upravo završile povratničku turneju, a svojom pojavu izazvala je veliko iznenađenje. U javnosti je nakon dugo vremena, a izgleda fantastično! Poznato je da se pjevačica od djetinjstva bori s viškom kilograma, a nakon razvoda se posvetila svom izgledu, a promjene su vrlo očite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adele, dopo la separazione dal marito è dimagrita di oltre 6 chili, dalla fine del suo matrimonio con Simon Konecki, grazie ad un intenso allenamento di Reformer Pilates. La cantante, che era già molto dimagrita, dai suoi esordi ad oggi, subendo una radicale trasformazione e perdendo moltissimi chili (si parla di 30, ndr), è apparsa davvero in grande forma al concerto delle Spice Girls. . . . @adele #adeleconcert #adelelaurieblueadkins #adelelovers @spicegirls #spiceworld2019 #spicegirls #powerofwomen #girlband #music #musiclover #singer #cantante #voice #friends #beauty #beautygram #instasmile #informa #newlife #vitanuova #nuevavida #single #instalike #gym #pilates

A post shared by Radio 27 Baldini (@radio27baldini) on

Na nagovor prijateljica Ayde Field krenula je na satove Reformer Pilatesa, gdje je u kratkom periodu izgubila više od šest kilograma, pišu britanski mediji.

Podsjetimo, Adele se udala  za Simona, poduzetnika, 2016. godine u tajnosti. Uvijek je svoj ljubavni život držala u privatnosti, a da je u braku "slučajno" je otkrila na dodjeli Grammya 2017. godine. Par je dobio sina Angela 2012. godine, a oboje će ga odgajati u miru i ljubavi, navodi se.

Adele i Simon navodno nisu živjeli zajedno već neko vrijeme, piše Daily Mail. Isto tako napominju da to nitko nije znao i da je ta veza već neko vrijeme bila formalno mrtva. Adele je isto tako već viđena kako ljubi nepoznatog muškarca u New Yorku.
Adele i bivši suprug nisu potpisali nikakav predbračni ugovor pa ubrzo slijedi bitka za podjelu imovine. 

Pogledajte koji zvjezdani brakovi nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
13:52 20.06.2019.

Svatko može izgubiti kilograme. Sve je u snazi volje. .....Dobro, osim možda Žaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije